Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali știe cine va arbitra derby-ul FCSB – Rapid. „Cred că pe el ni-l dă”

Gigi Becali știe ce arbitru va conduce la centru partida dintre FCSB și Rapid.
31.10.2023 | 10:40
Gigi Becali stie cine va arbitra derbyul FCSB  Rapid Cred ca pe el nil da
Gigi Becali știe cine va arbitra derby-ul FCSB – Rapid. „Cred că pe el ni-l dă”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a vorbit inclusiv despre derby-ul FCSB – Rapid din etapa a 15-a. Patronul liderului nu se teme de giuleșteni, dar nici de arbitraj și bănuiește cine va fi delegat de CCA.

Gigi Becali știe cine va arbitra FCSB – Rapid: „De Istvan îmi place, dar nu poate”

Ultimele două derby-uri dintr FCSB și Rapid au avut loc în play-off-ul trecut și au fost arbitrate de Horațiu Feșnic și de Sebastian Colțescu. Gigi Becali crede că acum alta va fi opțiunea Comisiei Centrale a Arbitrilor, pe care o conduce Kyros Vassaras.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că normal ar fi să îl dea pe Hațegan. Eu cred că pe el îl vor da. De Hațegan îmi place mie. Celălalt, care a avut probleme cu discriminarea ar fi bun, Colțescu. Îmi place Colțescu.

De Istvan Kovacs mie îmi place, e arbitru valoros, dar el nu poate! Când e vorba de bătaie la titlu, el nu poate să fie decât într-o parte. Ce să facă săracul și el? El ar vrea, dar…”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Rapid, cea mai avantajată echipă de arbitri?

Deși Becali are încredere în omul care va conduce derby-ul de pe Național Arena, patronul vicecampioanei este avertizat de Adrian Mititelu Jr, care susține cu tărie că alb-vișiniii sunt cei mai avantajați din SuperLiga.

„La UTA cu Rapid, care în ultimii doi ani nu știu dacă a avut o decizie împotriva ei. Rapid a avut 30 de penalty-uri primite. Orice s-a dat pentru Rapid de doi ani. 

ADVERTISEMENT

La UTA intră mingea 20 de centimetri în poartă și nu dă gol valabil. Păi ce campionat e ăsta?! Este net cea mai avantajată echipă în ultimii doi ani”.

„Vorbim degeaba de CFR Cluj pentru că Rapidul este de departe cea mai avantajată echipă. Uitați-vă câte penalty-uri au primit și cât de ușor.

ADVERTISEMENT

Tot ce este la limită e pentru ei. Niciodată n-am văzut să fie invers”, a declarat Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI o puteți revedea în premieră luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali, DAT PE SPATE DE Rapid! | Ce ARBITRU VREA patronul FCSB la derby!

ADVERTISEMENT