Sport

Daniel Niculae, despre transferurile pregătite de Rapid: „Vor fi schimbări!”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a vorbit despre transferurile pe care formația din Giulești le pregătește pentru perioada de mercato din iarnă.
17.11.2021 | 13:21
Daniel Niculae despre transferurile pregatite de Rapid Vor fi schimbari
Daniel Niculae a anunțat care este marea dezamăgire a acestui sezon la Rapid.
ADVERTISEMENT

Rapid a avut un parcurs foarte bun, până acum, în actualul sezon de Liga 1. Trupa lui Mihai Iosif a înregistrat șapte victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri.

În prezent, formația giuleșteană se află pe locul 5 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 15 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, despre transferurile pregătite de Rapid

Daniel Niculae susține că Rapid va perfecta mai multe transferuri, în această iarnă, și lasă de înțeles că schimbări se vor face atât în partea defensivă, cât și cea ofensivă.

Totodată, oficialul din Giulești îndeamnă la calm și spune că Rapid va încerca să urce tot mai mult în clasament, chiar dacă este o nou-promovată.

ADVERTISEMENT

„Sunt jucători care vin după perioade destul de lungi de inactivitate, care trebuie să se integreze în societate, în grup. Au fost meciuri în care am suferit chiar și pe fază defensivă, nu doar ofensivă.

Într-adevăr, vor mai fi schimbări, dar nu foarte multe, în această perioadă de iarnă. Lumea se așteaptă la foarte multe, și eu, ca și suporter, îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Așteptările cresc de la etapă la etapă, văzând și exprimarea bună a echipei pe teren.

Însă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că este primul an în prima ligă, după o perioadă destul de lungă.

Asta nu înseamnă că nu vom accepta situația din clasament și, dacă vom putea urca mai mult, e cu atât mai bine.

ADVERTISEMENT

Însă, nici nu trebuie să le dăm speranțe foarte mari fanilor. Mi-aș dori ca echipa să se exprime foarte bine, iar la final să ne bucură pentru lucrurile mărețe pe care le-am făcut. Nu doar să avem așteptări, ca să nu avem deziluzii. Play-off-ul ar fi ceva extraordinar”, a declarat Daniel Niculae, pentru GSP.

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, în deplasare, pe Chindia Târgoviște. Meciul este programat pentru vineri, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT