Sport

Daniel Niculae oferă cele mai noi informații despre situația lui Petrila. „Ne gândim și la Serbia”

Daniel Niculae a oferit cele mai noi informații la „Suflet de rapidist” despre Claudiu Petrila. Fotbalistul a suferit o ruptură musculară în derby-ul cu Universitatea Craiova.
31.10.2023 | 14:29
Daniel Niculae ofera cele mai noi informatii despre situatia lui Petrila Ne gandim si la Serbia
Daniel Niculae a făcut dezvăluiri despre situația lui Claudiu Petrila, accidentat. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid se confruntă cu numeroase probleme de lot din cauza accidentărilor înaintea derby-urilor cu CSA Steaua și FCSB. După Rrahmani și Emmers, giuleștenii l-au pierdut pe Claudiu Petrila, care a suferit o ruptură musculară în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0.

Daniel Niculae oferă cele mai noi informații despre situația lui Petrila: „Este o ruptură musculară”

Primul care a vorbit despre accidentarea lui Claudiu Petrila a fost Victor Angelescu. Acționarul minoritar al Rapidului a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA fotbalistul de 22 de ani a suferit în proporție de 90% o ruptură musculară și că va sta pe bară minim o lună.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a venit cu cele mai noi detalii despre accidentarea lui Petrila la „Suflet de rapidist”. Președintele „alb-vișiniilor” a precizat că este vorba despre o ruptură musculară, iar echipa din Giulești ia în calcul ca jucătorul împrumutat de la CFR Cluj să meargă în Serbia, la „vraciul” Marijana Kovacevic.

„Situația este conform așteptărilor. Nu este una roză, este o ruptură musculară. Ne așteptam la acest diagnostic. Este programat la un consult la 14:30. Vom avea părerea doctorului echipei și părerea mai multor doctori.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vom face tot posibilul ca el să fie recuperat în cea mai scurtă perioadă de timp și în cele mai bune condiții, la fel cum s-a întâmplat cu toți jucătorii. 

Claudiu Petrila ar putea merge în Serbia: „Ne gândim la această variantă”

Ăsta este respectul pe care noi trebuie să-l acordăm fiecărui jucător. Cu siguranță, respectul jucătorilor se va întoarce în teren, la momentul adevărului. (n.r. Marijana Kovacevic) Da, ne gândim și la varianta aceasta.

ADVERTISEMENT

Totul depinde de diagnosticul oamenilor care se pricep. Poate și noi am avut accidentări asemănătoare, dar știi foarte bine că diferă de la mărimea rupturii musculare, dacă a mai avut, de vârsta pacientului.

Nu-i mai doresc niciun fel de accidentare, dar nu trebuie să fie speriat pentru că sunt lucruri inerente, mai ales într-un sport de performanță, de contact”, a declarat Daniel Niculae, la „Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Cum s-a accidentat Claudiu Petrila: „L-a lovit în picior”

Claudiu Petrila a fost înlocuit în minutul 66 al meciului cu Universitatea Craiova. Fotbalistul de 22 de ani a pasat decisiv la primul gol marcat de Funsho în poarta oltenilor, în prima repriză. Daniel Niculae a stat de vorbă cu Petrila după meci și a dezvăluit cum s-a produs accidentarea.

„Am văzut zilele trecute, imediat după terminarea partidei, el a făcut ruptura ridicând piciorul. Ridică piciorul, dar este lovit. Este o mișcare necontrolată. El ridică piciorul controlat ca să joace mingea și îl lovește în picior.

Mușchiul reacționează, intră protecția mușchiului și de-acolo s-a creat acea ruptură. Nu mă pricep, dar eu asta cred. Am vorbit cu el după terminarea partidei. Este o durere greu de suportat, dar pentru că nu a mai avut astfel de accidentări i-a fost greu și s-a speriat foarte tare”, au fost cuvintele lui „Nico”.

„Suflet de rapidist” poate fi urmărită în fiecare marți, începând cu ora 13:30, LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare joi, ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Daniel Niculae, dezvăluiri despre situația lui Petrila

ADVERTISEMENT