Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Daniel Niculae, pus la zid pentru eșecurile Rapidului: „Să-și asume transferurile!”

Rapid a făcut 9 transferuri în această vară, însă jucătorii aduși de giuleșteni nu au convins.
14.08.2023 | 23:52
Daniel Niculae pus la zid pentru esecurile Rapidului Sasi asume transferurile
Daniel Niculae, președintele Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean, șeful de galerie de la Rapid, crede că vinovat pentru forma proastă a Rapidului este Daniel Niculae, cel care a greșit strategia de transferuri.

Daniel Niculae, pus la zid

Daniel Niculae a fost pus la zid de Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, care i-a cerut să renunțe la aroganța pe care o are și să își asume strategia greșită de transferuri avută de echipa din Giulești.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, nu trebuie să plece. Daniel Niculae trebuie să își asume rolul de președinte, trebuie să își asume transferurile eșuate și aroganța care persistă la Rapid de ceva vreme și să își facă temele cum trebuie”, a spus Liviu Ungurean, la FANATIK SUPERLIGA.

Părerea liderului galeriei Rapidului a fost identică cu cea a lui Vivi Răchită, care a concluzionat că, deși au fost aduși jucători buni, aceștia nu pot face față la presiunea pusă de un vestiar precum cel al Rapidului.

ADVERTISEMENT

El crede că un jucător, indiferent cât de bun este la o echipă de provincie, va avea probleme de adaptare la cluburile din capitală deoarece aici se dorește mereu câștigarea campionatului.

Lumea vrea să spună că Niculaie trebuie să își asume transferurile. Niculaie a greșit politica de transferuri. A adus jucători buni, dar care nu rezista la presiunea unui club ca Rapid și care nu sunt la nivelul obiectivelor pe care le are Rapid.

ADVERTISEMENT

Nu are capacitatea managerială să construiască o echipă care să se bată la titlu. Chiar dacă ești căpitan la o echipă din provincie, la FCSB, Dinamo, Rapid, nu reziști presiunii din vestiar.

Asa trebuie să înțeleagă. La un club din provincie mergi în deplasare la egal, aici trebuie să câștigi toate meciurile. Trebuie să fii foarte puternic”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani, Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Claudiu Micovschi și Cătălin Cîrjan sunt jucătorii transferați de Rapid în această vară.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30 și în reluare, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT