Life

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii care l-au operat. Fostul pilot de raliuri cere daune

Daniel Onoriu, plângere după operația din Turcia. Fostul pilot de raliuri a decis să își caute dreptatea în instanță, după ce a trecut prin schimbarea vieții sale din cauza operației de micșorare de stomac.
29.04.2022 | 09:08
Daniel Onoriu ia dat in judecata pe medicii care lau operat Fostul pilot de raliuri cere daune
Daniel Onoriu, plângere după operația din Turcia. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a decis să acționeze în instanță medicii care l-au operat de stomac în Turcia, procedură în urma căreia a fost la un pas de a-și pierde viața.

Daniel Onoriu, plângere după operația din Turcia

Soția fostului pilot de raliuri a declarat că a fost depusă o plângere la Parchet pentru a-i aduce în fața justiției pe medicii care ar fi responsabili de starea actuală a partenerului său de viață.

ADVERTISEMENT

Conform Izabelei Onoriu, procesul se anunță a fi unul complicat și de durată, dar trebuie să se facă dreptate în acest caz. De asemenea, aceasta a spus că vor fi cerute și daune morale.

Partenera de viață a lui Daniel Onoriu a mărturisit că starea de sănătate a acestuia este mai bună în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

“Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează!

Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a declarat Izabela Onoriu conform Click.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a fost „măcelărit” de medicii din Turcia

Daniel Onoriu a vrut să scape de kilogramele în plus și s-a programat la o operație de micșorare a stomacului în Turcia.

Aceasta s-a dovedit a fi cea mai proastă decizie din viața sa, deoarece a ajuns să fie aproape de moarte. Fostul pilot de raliuri a petrecut 55 de zile în comă.

ADVERTISEMENT

„Nici prin gând nu îmi trecea că am să întru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpăna. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!

Un simplu scroll pe facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo.

Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viață!”, a spus el, pe Facebook.

ADVERTISEMENT