Life

Daniel Onoriu, în doliu după ce a pierdut un membru al familiei: “Avea doar 23 de ani”

Daniel Onoriu este în doliu. Pilotul de raliuri a pierdut un membru al familiei, care avea vârsta fragedă de numai 23 de ani.
01.01.2023 | 23:47
Daniel Onoriu in doliu dupa ce a pierdut un membru al familiei Avea doar 23 de ani
Daniel Onoriu a pierdut un membru al familiei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un membru din familia lui Daniel Onoriu a murit la doar 23 de ani, iar pilotul de raliuri este în doliu. Sportivul este foarte trist după vestea primită.

Familia lui Daniel Onoriu este în doliu. Veste tristă la început de an

Anul 2023 nu a început deloc bine pentru pilotul de raliuri. După o perioadă în care a trecut prin momente grele în plan personal, Daniel Onoriu a primit o veste tragică.

ADVERTISEMENT

Un membru din familia lui Daniel Onoriu s-a stins din viață la o vârstă fragedă. Este vorba despre fiul unuia dintre verii săi.

Tânărul a murit la vârsta de doar 23 de ani. Pilotul de raliuri nu știe care a fost cauza decesului, dar este devastat după ce a primit această veste.

ADVERTISEMENT

“Fiul vărului meu EDU STAN (cel mai bun pilot de curse din România) a murit mai devreme! Avea doar 23 de ani și era un copil atât de frumos și cuminte!

Nu știu care a fost cauza decesului, dar din păcate s-a stins! Dumnezeu să te odihnească în pace, copile!

ADVERTISEMENT

Sunt atât de trist și supărat că s-a întâmplat așa ceva și nu-mi vine să cred că părinții lui și toată familia noastră trece prin așa ceva.”, a scris Daniel Onoriu pe pagina de Facebook.

Daniel Onoriu deces familie
Daniel Onoriu este în doliu după ce a pierdut un membru al familiei. Sursa foto: Facebook

Contactat de cancan.ro, Daniel Onoriu a refuzat să ofere mai multe informații despre decesul tânărului de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să vorbesc despre asta din respect pentru verii mei.”, a declarat acesta pentru sursa menționată.

Daniel Onoriu, declarații despre despărțirea de Isabela

Daniel și Isabela Onoriu au fost împreună timp de cinci ani și jumătate, dar s-au despărțit în urmă cu câteva luni.

Pilotul de raliuri a postat un mesaj despre separarea de cea care i-a fost alături în momente grele, inclusiv atunci când a fost în comă timp de 55 de zile, în urma complicațiilor suferite după intervenția de micșorare a stomacului.

Daniel Onoriu a recunoscut că îi pare foarte rău că relația dintre el și Isabela a ajuns la final. În același timp, sportivul i-a mulțumit fostei partenere pentru tot timpul petrecut împreună.

“Acele greșeli pe care le-am făcut, live-ul acela de pe Facebook, unde am vorbit urât despre ea, acolo n-am fost eu 100%. Îmi pare foarte rău, eu am iubit-o din toată inima mea pe femeia asta.

Ea m-a îngrijit, m-a iubit și ea foarte mult, dar uite că ne-am stricat ca doi proști. Eu aș da orice ca să nu fi trecut prin treburile astea.”, a declarat Daniel Onoriu pentru spynews.ro.

După ce a încălcat ordinul de restricție solicitat de fosta soție, Daniel Onoriu a stat în arest timp de mai bine de o lună.

În cele din urmă, magistrații au decis să fie plasat în arest la domiciliu, așa că a avut ocazia să-și petreacă sărbătorile acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: