Life

Daniel Onoriu s-a logodit cu actuala iubită, deși nu a divorțat. Mesajul transmis de Marilena Mihăilescu

Daniel Onoriu, logodnă cu actuala parteneră de viață, pe numele ei Marilena Mihăilescu. Pilotul de raliu nu a semnat divorțul de Isabela.
17.10.2022 | 18:49
Daniel Onoriu sa logodit cu actuala iubita desi nu a divortat Mesajul transmis de Marilena Mihailescu
Daniel Onoriu, logodnă cu actuala parteneră. Pilotul de raliu nu a semnat divorțul de Isabela. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul sportiv a anunțat că s-a logodit cu actuala iubită, deși nu a divorțat de blondina care i-a fost aproape în ultimii ani și în perioada în care a stat în comă după operația de micșorare de stomac. Mesajul transmis de brunetă.

Daniel Onoriu, logodnă cu actuala parteneră. Pilotul de raliu nu a semnat divorțul de Isabela

Daniel Onoriu și actuala parteneră, Marilena Mihăilescu, par să fie uniți de o dragoste sinceră. Cei doi s-au cunoscut în mediul virtual și au ajuns să se logodească la puțin timp după ce au avut prima întâlnire, în Canada.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, pilotul de raliu este mai fericit ca niciodată și este convins că a găsit femeia lângă care vrea să-și petreacă restul vieții, chiar dacă nu a divorțat până acum de Isabela.

„Pentru toți cei care ne urmăresc și mai ales pentru cei cărora le pasă de noi, vă spun doar că noi ne încredem în Dumnezeu. Atât eu, cât și Onu venim din relații în care partenerii ne-au rănit, disprețuit și batjocorit, deși au fost iubirile noastre.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu spune celor care Îl recunosc ca Domn și Mântuitor să ne ridicăm, să ne scuturăm de praful trecutului și să pășim triumfal în Numele Lui spre o nouă viață.

Eu și Onu provenim din familii creștine în care Hristos este Domnul. Minciuna nu ne stă pe buze și nici în practică. Iubim sincer și ne dorim oameni simpli, onești și înțelepți în jurul nostru.

ADVERTISEMENT

Vă iubim pe toți și Domnul să vă binecuvânteze fiecare parte a vieții voastre”, a transmis logodnica lui Daniel Onoriu pe pagina de Facebook.

Daniel Onoriu, logodnă în plin proces de divorț cu Isabela

Daniel Onoriu s-a logodit în plin proces de divorț cu Isabela, chiar dacă la numai o săptămână de la anunțul divorțului încă spera la o împăcare. Iată că acum cei doi au ajuns pe drumuri separate și nu mai este cale de întors.

ADVERTISEMENT

Renumitul pilot de raliu și actuala parteneră de viață, care este o femeie în vârstă de 43 – 44 de ani, sunt foarte fericiți de când s-au întâlnit și nu este exclus să aibă planuri de nuntă.

ADVERTISEMENT