Sport

Daniel Oprița acuză arbitrajul după CSA Steaua – U Cluj 1-3: ”E ca și cum ar avea pistolul la el”

Daniel Oprița a dat vina pe arbitraj după înfrângerea din meciul CSA Steaua - U Cluj 1-3, considerând că formația sa a fost privată de un penalty.
28.09.2023 | 20:03
Daniel Oprita acuza arbitrajul dupa CSA Steaua  U Cluj 13 E ca si cum ar avea pistolul la el
Daniel Oprița a dat vina pe arbitraj după înfrângerea din meciul CSA Steaua - U Cluj 1-3, considerând că formația sa a fost privată de un penalty. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Militarii” au pierdut fără drept de apel întâlnirea desfășurată într-o atmosferă tristă pe stadionul Ghencea. Fanii nu s-au înghesuit să vină în tribune, dar ”roș-albaștrii” s-au obișnuit să joace cu o asistență redusă.

Arbitrajul de la CSA Steaua – U Cluj 1-3 l-a enervat teribil pe Daniel Oprița

La finalul partidei CSA Steaua – U Cluj 1-3, din prima etapă a fazei grupelor Cupei României, antrenorul Daniel Oprița a acuzat arbitrajul lui Vlad Băban. Tehnicianul ”militarilor” este de părere că echipa sa trebuia să aibă o lovitură de la 11 metri la scorul de 0-2.

ADVERTISEMENT

”Îmi puneam speranțe că putem obține un rezultat pozitiv. Nu am început meciul rău. Am avut situații să revenim. Nu știu dacă a fost penalty, dar așa e, dacă jumătate sau puțin pentru noi, nu dă. Dacă e la limită, nu dă.

M-am liniștit, am fost suspendat. Și dacă văd că e penalty clar, nu mai zic nimic, că nici nu mai stau de vorbă, îți dau galben imediat. Poate iau galben iar, că n-am ieșit din stadion. Poți să te pui?

ADVERTISEMENT

Cartonașul e ca și cum ar avea pistolul la el, ‘Taci sau te împușc’. Secundul este prin tribună de vreo două meciuri. Asta este. Dacă dădea penalty, era 2-1, nu se știe. Era și înainte de pauză, era altă situație”, a declarat Oprița.

Oprița se plânge de programul aglomerat

Antrenorul ”roș-albaștrilor” a recunoscut totuși superioritatea și calitatea adversarului, însă a vorbit despre programul extrem de dificil. ”U Cluj e o echipă bună din primul eșalon, care îmi place. E greu. Nu pot să spun că băieții nu și-au dorit, au alergat, au încercat.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor pentru noi, avem patru meciuri în 11 zile, nici ăia din Anglia nu joacă așa. Eu am 17 jucători, trebuie să joc cu aceiași. Nu ne plângem, trebuie să respectăm programul. E o oboseală, e o lipsă de încredere.

În viața unui club mai sunt și momente ca ăsta. În acești patru ani, mi-am îndeplinit toate obiectivele. Acum, încerc să construiesc o nouă echipă. Trebuie să formăm o echipă, un grup, nu e ușor”, a spus Oprița.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu s-a întors în Ghencea în calitate de adversar, dar al celor de la CSA Steaua, nu al lui FCSB, echipă pentru care a evoluat timp de patru ani, între 2012 și 2016. Titular în victoria cu 3-1 a lui U Cluj, mijlocașul a răbufnit la finalul partidei, după ce a fost fluierat, înjurat și numit ”sclavul lui Becali” de ultrașii Peluzei Sud.

ADVERTISEMENT