Sport

Chipciu o distruge pe CSA: „Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!” + „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei”

Alexandru Chipciu i-a atacat violent pe cei de la CSA Steaua! Mijlocașul lui U Cluj nu a iertat pe nimeni de la adversari, inclusiv suporterii.
28.09.2023 | 19:17
Chipciu o distruge pe CSA Cum sa fie Steaua cu echipamentul ala fake si jucatorii astia  Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei
Chipciu o distruge pe CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!” + „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu a șters pe jos cu CSA Steaua după ce a revenit în Ghencea cu U Cluj, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău impunându-se cu 3-1 în prima etapă din faza grupelor Cupei României Betano.

Chipciu, atac brutal la CSA Steaua: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna!”

Alexandru Chipciu s-a întors în Ghencea în calitate de adversar, dar al celor de la CSA Steaua, nu al lui FCSB, echipă pentru care a evoluat timp de patru ani, între 2012 și 2016. Titular în victoria cu 3-1 a lui U Cluj, mijlocașul a răbufnit la finalul partidei, după ce a fost fluierat, înjurat și numit „sclavul lui Becali” de ultrașii Peluzei Sud.

ADVERTISEMENT

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla ‘fake’ (n.r. – fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Alex Chipciu, înainte de startul conferinței de presă.

„Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!”

Chipciu, care a fost transferat de FCSB în ianuarie 2012 de la FC Brașov, în schimbul sumei de 1.950.000 de euro, consideră că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Fotbalistul, care a înscris 34 de goluri și a oferit 38 de assist-uri în 169 de meciuri în roșu și albastru, și-a continuat discursul dur și în timpul conferinței.

ADVERTISEMENT

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic.

E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta ‘fake’… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. 

ADVERTISEMENT

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a adăugat Chipciu, omul care a deschis scorul în CSA Steaua – U Cluj 1-3.

  • 34 de ani are Alexandru Chipciu
  • 550.000 de euro este cota de piață a căpitanului lui U Cluj
ADVERTISEMENT