Sport

Daniel Oprița, în extaz după CSA Steaua – Dinamo 2-0: „Am trăit emoțiile de la sfertul de finală cu Rapid!”

Daniel Oprița a fost în extaz după victoria obținută de Clubul Sportiv al Armatei pe teren propriu cu Dinamo, scor 2-0.
18.04.2023 | 21:30
Daniel Oprita in extaz dupa CSA Steaua  Dinamo 20 Am trait emotiile de la sfertul de finala cu Rapid
Daniel Oprița, în extaz după CSA Steaua - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” și-a felicitat jucătorii pentru felul în care au evoluat și pentru că nu le-au dat șanse adversarilor, fiind superiori „câinilor”, însă vrea ca fotbaliștii săi să evolueze la fel și în următoarele meciuri din play-off.

Daniel Oprița, în extaz după CSA Steaua – Dinamo

Daniel Oprița este în extaz după victoria obținută de CSA Steaua în duelul cu Dinamo, felicitându-și jucătorii pentru felul în care au evoluat: „E păcat, noi ar trebuie să fim fair-play, e un sport, cineva trebuie să câștige sau să piardă.

ADVERTISEMENT

Îi înțeleg pe fanii lui Dinamo, dar rezultatul e meritat, ne-am dorit mai mult, chiar dacă a fost un meci echilibrat. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au avut inimă și munca lor a fost răsplătită”.

„E posibil să fi greșit arbitrul, nu știu, dar ei nu ne-au înscris niciun gol, deci putea să fie anulat și un gol de-al nostru. A fost presiune, nu era confortabil să pierdem meciul aici. Meciul a avut de toate, eu așa spun!

ADVERTISEMENT

Mai avem de jucat, trebuie să ne bucurăm, dar le-am spus băieților că vom avea un meci greu la Buzău și că trebuie să fim pregătiți de meciul următor. Noi ne facem meseria și dacă avem drept de promovare sau nu”, a mai spus Daniel Oprița.

„Am trăit emoțiile de la sfertul de finală cu Rapid!”

Daniel Oprița a continuat și a spus că a trăit emoțiile de la sfertul de finală al Cupei UEFA dintre Steaua, actuala FCSB, și Rapid: „Eu mă gândesc la toate jocurile, vrem să câștigăm, nu am nicio informație în plus, nu știu nimic, nici pe băieți nu i-am lăsat să asculte altceva, le-am spus că prin muncă pot face orice.

ADVERTISEMENT

Știa Adi Popa că va fi schimbat, era normal că erau schimbați amândoi, dar e în regulă, sunt în vestiar, totul e în regulă. Acum ne bucurăm pentru ce am reușit!”, a continuat Daniel Oprița.

„Azi am fost noi mai norocoși și am reușit! Chipirliu e un jucător important, a avut o perioadă mai puțin bună, dar e un jucător valoros pe care trebuie să-l ai în teren, la fel ca Ciunciucov sau Adi Popa.

ADVERTISEMENT

M-aș bucura la anul să vedem aceste meciuri în prima ligă, altfel sunt meciurile astea. Am trăit emoțiile din sfertul de finală cu Rapid, așa am simțit. E important să te implici!

Au jucat jucătorii cu crampe, s-au ridicat, au luptat și asta mi-a plăcut la ei”, a mai spus antrenorul CSA Steaua.

ADVERTISEMENT