Fotbal intern

Daniel Oprița, în război cu oficialii fostului club, Mioveni: ”Fac plângere penală. E caz de pușcărie” / ”Nu am mai văzut așa antrenor”

18.03.2020 | 17:51
Daniel Oprita in razboi cu oficialii fostului club Mioveni Fac plangere penala E caz de puscarie  Nu am mai vazut asa antrenor
ADVERTISEMENT

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, duce mai multe lupte în acest sezon. Pe de o parte, fostul jucător al celor de la FCSB și Dinamo țintește promovarea echipei Armatei în Liga a 3-a. Oprița are și o luptă juridică în această perioadă, la comisii, cu oficialii fostului său club, CS Mioveni.

Daniel Oprița, conflict cu oficialii de la Mioveni: ”Fac plângere penală. E caz de pușcărie” / ”Nu am mai văzut așa antrenor”

În vara anului 2019, Daniel Oprița era prezentat oficial ca noul antrenor al celor de la CSA Steaua, club din Liga a 4-a a României. În același timp, între fostul atacant și Mioveni, clubul antrenat din Liga a a 2-a, se duce un război la comisiile federale.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului argeșean continuă să susțină că Daniel Oprița este, în acte, antrenorul lui CS Mioveni, club de Liga a 2-a. Telu Stancu, președintele clubului de ligă secundă a vorbit în Prosport despre situația contractuală a lui Oprița și spune despre tehnician că nu lucrează oficial la echipa din Ghencea.

”Conduc această formație de șapte ani, dar nu am întâlnit în viața mea un asemenea antrenor, care să ne facă atâtea și atâtea probleme. El nici până la această oră nu a mai venit la club să semneze rezilierea contractului, așa cum ne înțelesesem verbal.

ADVERTISEMENT

În actele noastre, Daniel Oprița figurează în continuare ca și antrenor principal la Mioveni și cu toate acestea el a refuzat să se mai prezinte la serviciu. I-am și trimis o înștiințare cu privire la faptul că noi îl chemăm la muncă, dar el tot nu a dorit să vină.

Dacă tot figurează în acte la noi ca antrenor principal și ne aflăm în litigiu cu el, cerându-ne banii și pe aceste luni, atunci îl anunțăm că nu are acordul nostru să tot iasă pe la televizor și să vorbească de noi. El este în continuare angajatul nostru, nu?”, a spus Stancu.

ADVERTISEMENT

Oprița, reacție dură: ”O să le fac plângere penală că este caz de pușcărie”

Daniel Oprița, la rândul său, a reacționat extrem de dur după ieșirea publică a oficialului celor de la CS Mioveni. Antrenorul Stelei face acuzații extrem de grave și spune că toate contractele jucătorilor de la Mioveni trebuie anulate de urgență fiindcă au fost făcute prin înșelăciune.

Mai mult, Oprița spune că nu-i iartă pe cei de la Mioveni, cărora le va face plângere penală.

”M-au chemat anul trecut din nou la Mioveni că au aflat că sunt prin Italia la EURO și nu aveam cum să mă duc atunci la antrenamente. Dacă m-ați dat afară, atunci îmi vreau banii pe tot contractul. Oricum o să le fac plângere penală că este caz de pușcărie.

ADVERTISEMENT

Vinovații trebuie să plătească. Și eu și jucătorii am fost înșelați. Nimeni nu a știut că acest club Mioveni este în insolvență. Nu ne-a spus nimeni, iar pe contractele noastre nu apare deloc acest cuvânt. Eu dacă știam că Mioveni este în insolvență nu aveam ce să caut acolo. Nu semnam niciodată cu formația asta.

Se fac tot felul de combinații pentru a primi licența, iar antrenorii și jucătorii riscă să rămână cu buza umflată atunci când echipele sunt în insolvență. Formațiile din Liga 2 trebuie să se autosesizeze și să le facă și ele plângere celor de la Mioveni. Rezultatele lor trebuie anulate pentru că au făcut fals în contracte”, a mai spus Oprița în Prosport.

ADVERTISEMENT