Sport

Daniel Oprița, nervos după CSA Steaua – Rapid 0-0: „Cu puțin noroc, am fi câștigat”. Atac la adresa lui Florin Talpan

Daniel Oprița a fost nervos după remiza obținută de CSA Steaua pe teren propriu în Cupa României Betano cu Rapid, scor 0-0.
01.11.2023 | 23:55
Daniel Oprita nervos dupa CSA Steaua  Rapid 00 Cu putin noroc am fi castigat Atac la adresa lui Florin Talpan
Daniel Oprița, nervos după CSA Steaua - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” consideră că echipa sa trebuia să câștige duelul cu Rapid, spunând că elevii săi puteau să marcheze cel puțin două goluri dacă ar fi fost mai inspirați la faza de finalizare.

Daniel Oprița, nervos după CSA Steaua – Rapid

Daniel Oprița a fost nervos după remiza obținută de CSA Steaua în duelul din Cupa României Betano cu Rapid: „Ne-am mobilizat foarte bine, am fost organizați, am arătat o atitudine foarte bună.

ADVERTISEMENT

Ne-am și retras când a trebuit și cu puțină șansă puteam să și câștigăm. Am spus măcar să mai rămânem un meci în competiția asta, să alergăm cu folos până la urmă.

E greu să se motiveze la Liga 2, eu știu că au calitate, nici nu știu exact cum se întâmplă. Când eram jucător și când veneam după un meci din cupele europene și urma să jucăm la Bistrița, de exemplu, ne încurcam.

ADVERTISEMENT

„Nu mai comentez ce spune Talpan!”

„Noi trebuie să recuperăm distanța, mai ales că vine destul de greu meciul ăsta, pentru că urmează o deplasare grea la Dumbrăvița. Suntem vreo 14 la antrenamente. Aș fi vrut puțină înțelegere.

Dacă jucam acasă meciul următor din campionat, nu ar fi fost o problemă. Așa ar trebuie să fie fanii la fiecare meci din campionat, dacă am fi jucat în prima ligă, probabil ar fi fost la fel”, a continuat Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT

„A fost un spectacol reușit! Eu nu comentez ce spune domnul Talpan, n-am ce să mai demonstrez, nu vreau să mai vorbesc, mai bine merg mai departe, nu aud ce spune.

Vorbește de toată lumea. Dacă nu poate să-l oprească cineva care e în măsură, eu îl las să atace cât vrea, nu mă mai interesează deloc. Nu am vorbit cu nea Piți, dar ne dorim să avem drept de promovare.

ADVERTISEMENT

Eu zic că era nevoie de niște plase în spatele porții, de-asta nu mai aveam mingi, se duseseră mai multe mingi în galeria Rapidului și nu le mai dădeau înapoi”, a mai spus Daniel Oprița.

ADVERTISEMENT