Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan îi arată ușa lui Oprița. „Să plece acum! De ce să mai stea până în vară?”

Florin Taplan „îi arată ușa” lui Daniel Oprița. Juristul de la CSA nu îl mai vrea ca antrenor pe tehnicianul de la Steaua.
01.11.2023 | 12:47
Florin Talpan ii arata usa lui Oprita Sa plece acum De ce sa mai stea pana in vara
Florin Taplan îi arată ușa lui Daniel Oprița. Juristul de la CSA nu îl mai vrea ca antrenor pe tehnicianul de la Steaua.
ADVERTISEMENT

Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua și susține că se află în ultimul său an de contract cu formația din eșalonul secund. Florin Talpan îi arată ușa lui Oprița mai devreme și este de părere că tehnicianul ar putea pleca de acum. Vivi Răchită sare în apărarea antrenorului de la Steaua.

Florin Talpan îi arată ușa lui Daniel Oprița

Daniel Oprița a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că va pleca la finalul sezonului, în vară și că nu i s-a propus prelungirea contractului. Tehnicianul își dorea să plece de la formația din Ghencea, în urma problemelor legate de promovarea echipei. Florin Talpan îi arată ușa mai devreme lui Oprița și susține că nu este un antrenor prea bun.

ADVERTISEMENT

“Perfomanțe foarte slabe. Iarăși o să iasă domnul Oprița și o să spună că eu nu am pregătire sportivă. Dar de ce să mai stea până în vară? Dacă vrea să plece, să plece, pentru că oricum nu are rezultate și să aducă un alt antrenor.

Sunt pe locul 11, mâine vine meciul cu Rapid. Dacă e așa de bun, să dovedească și să câștige meciul de mâine. Să văd și eu cât de bun este, dacă este bun. Eu nu am fost comandantul clubului, pentru că dacă eram eu, mă luptam și mă dădeam peste cap ca această echipă să intre încă din primul an în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Problema este că eu după o luptă ieșită din comun, și cu cei din club care nu vedeți ce șicane îmi fac. În ziua de azi ca să deschizi orice ușă, te costă bani. Să îmi dea bani la dispoziție și se rezolvă orice”, a declarat Florin Talpan la FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită îi ia apărarea antrenorului de la CSA Steaua

După discursul juristului de la CSA Steaua, Vivi Răchită îi ia apărarea antrenorului formației de pe Ghencea. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, analistul susțin că Daniel Oprița și-a făcut foarte bine treaba la Steaua în precedentele două sezoane. Toate astea, având în vedere și problemele cu promovarea.

ADVERTISEMENT

“În ultimii doi ani a terminat pe loc de promovare directă. A avut ca obiectiv promovarea și a terminat pe locuri de promovare directă. Cum sunt rezultatele slabe? Spuneți că rezultatele sportive au fost slabe.

Cu jucători pe care nu îi poți motiva foarte mult știind că nu pot promova, a terminat pe loc de promovare în ultimii doi ani. Cum să fie rezultatele sportive slabe. Anul acesta este normal.

ADVERTISEMENT

Trebuie să înțelegeți că din punct de vedere al sportivului. Merge la un club, unde joacă doar meciuri amicale, pentru că nu au drept de promovare. Rezultatele sunt în consecință”, a spus Vivi Răchită.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Contre între Vivi Răchită și Florin Talpan

ADVERTISEMENT