Sport

Daniel Oprița pune condiții pentru a continua la CSA Steaua: „N-aș mai vrea”. Antrenorul se gândește la viitor: „Sunt discuții”

Daniel Oprița și-a anunțat plecarea de la CSA Steaua la finalul sezonului. Antrenorul „militarilor” a pus condiții pentru a continua la clubul Armatei.
04.05.2024 | 11:43
Daniel Oprita pune conditii pentru a continua la CSA Steaua Nas mai vrea Antrenorul se gandeste la viitor Sunt discutii
Daniel Oprița își anunță plecarea de la CSA Steaua. Antrenorul a pus condiții pentru a continua la clubul Armatei. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CSA Steaua, cu Daniel Oprița pe bancă, a înregistrat 6 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 2. Totuși, antrenorul în vârstă de 42 de ani este extrem de nemulțumit pentru că „militarii” nu au obținut dreptul de promovare în SuperLiga. Oprița și-a pierdut răbdarea și a anunțat că pleacă la finalul stagiunii.

Daniel Oprița pune condiții pentru a continua la CSA Steaua

CSA Steaua ocupă primul loc în Grupa B din play-out-ul ligii secunde, cu o etapă rămasă înainte de finalul sezonului. Daniel Oprița ajunge la final de contract cu CSA Steaua și a mărturisit că „militarii” nu i-au propus, deocamdată, prelungirea înțelegerii.

ADVERTISEMENT

Totuși, antrenorul nu este dispus să accepte un posibil viitor contract, dacă CSA Steaua nu obține dreptul de promovare în SuperLiga pentru sezonul următor. Daniel Oprița și-a anunțat plecarea de la CSA Steaua după o perioadă de 5 ani.

“Aștept să îmi termin contractul.  Cinci ani (n.r. – de când e la CSA Steaua), chiar dacă trei au fost fără un obiectiv, e Steaua, sunt suporterii și ești obligat să… realizezi lucruri și să mulțumești oamenii”, a declarat Daniel Oprița, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT

„Sunt discuții. N-aș mai vrea să continui la CSA Steaua”

Daniel Oprița a anunțat că se află deja în discuții cu cluburi din Liga 2 și SuperLiga. Pe lângă obținerea dreptului de promovare, Daniel Oprița își mai dorește la CSA Steaua un buget cu care să se bată pentru primele locuri.

„Sunt discuții și la Liga 2 și la Liga 1.Dacă vor dori să continuăm și lucrurile vor fi cum trebuie și vom avea un obiectiv și un buget care să ne permită să intrăm în play-off, să ne batem pentru primele locuri. 

ADVERTISEMENT

Așa da, dacă nu n-aș mai vrea să continui”, a mai spus Daniel Oprița. În precedentele două sezoane, Daniel Oprița a reușit să se califice în play-off cu CSA Steaua, însă deși și-au îndeplinit obiectivul pe criteriu sportiv, „militarii” au rămas „blocați” în liga secundă.

CSA Steaua este un club de drept public și nu poate promova în SuperLiga, ligă profesionistă de fotbal, din cauza formei de organizare. Daniel Oprița a adunat 91 de partide pe banca lui CSA Steaua, în care a înregistrat o medie de 1,78 de puncte pe meci.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Daniel Oprița le-a mai pregătit pe Metalul Reșița, Juventus București, Școlar Reșița, FC Voluntari și CS Mioveni. Oprița o pregătește pe CSA Steaua din iulie 2019.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților