Fotbal intern

Daniel Oprița știe echipa pe care FCSB II o va alinia contra Stelei: “90 la sută așa va arăta”

08.03.2021 | 23:10
Daniel Oprita stie echipa pe care FCSB II o va alinia contra Stelei 90 la suta asa va arata
ADVERTISEMENT

Steaua își continuă drumul spre promovarea în Liga 2, iar sâmbătă va înfrunta cea mai importantă rivală, FCSB II. Antrenorul “roș-albaștrilor” este convins că echipa secundă a FCSB va primi întăriri serioase, cu jucători care au minute bune în acest sezon de Liga 1.

Daniel Oprița a fost invitat la Națiunea Stelistă și a îndrăznit chiar să anticipeze un prim ”11” pe care FCSB II îl va trimite în partida din prima etapă a returului. Steaua este pe primul loc în seria 4 din Liga 3, cu două puncte peste rivala din weekend.

ADVERTISEMENT

Soiledis, Filip, Oaidă, Șut și Buziuc sunt oamenii cu multe minute în Liga 1 pe care Daniel Oprița crede că FCSB II îi va avea la dispoziție pentru duelul cu Steaua. Alături de câțiva tineri care și ei sunt de obicei în lotul lui Anton Petrea, precum Pantea și Perianu. Pe de altă parte, nu crede că Octavian Popescu va juca, deși ar avea dreptul.

Daniel Oprița crede că Filip, Soiledis, Șut și Buziuc vor fi folosiți de FCSB II împotriva Stelei în partida de sâmbătă

“Ar fi o echipă bună pe care ei o pot trimite, cred că 90 la sută știu cum vor juca. Niga în poartă, apoi Pantea, Filip, Soiledis. Acolo cineva lângă Filip în centrul defensivei. Şut, Perianu, Oaidă la mijloc și Buziuc, Robert Ion și Ardeleanu în atac. Şi Simion ar putea să intre.

ADVERTISEMENT

Nu mă sperie, dar e o echipă bună. Orice se poate întâmpla. Nu ne aşteptăm la un meci uşor. Băieţii au încredere şi îmi dau şi mie încredere. Jucătorii noştri au promovări, dar la echipe la care nu exista presiune. Aici e Steaua, e cu totul altceva”, a declarat Oprița la Națiunea Stelistă.

Daniel Oprița a dezmințit informațiile lansate de Mihai Stoica despre salariile de la Steaua. Antrenorul formației din Ghencea spune că media veniturilor este în jurul a 2.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Oprița, despre salariile de la Steaua: “Media este între 1.500 și 2.000 de euro pe lună. Iar jucătorii își plătesc chiria”

“O medie a salariilor la Steaua este între 1.500 şi 2000 de euro pe lună. Iar noi nu jucăm pe prime. Jucătorii care nu sunt din Bucureşti, iar din salariu îşi cheltuiesc şi pe chirii. Jucăm pe primă de obiectiv. Sunt echipe din Liga 3 care joacă pe 1000 de lei sau mai mult primă de meci. 

Noi ne batem la promovare cu o echipă de Liga 1. Vor veni jucători care au şi 8.000 şi 7.000. Dar nu joacă salariile, noi vrem să câştigăm.

ADVERTISEMENT

Eu nu am salariu despre care s-a vorbit. Ne-au cam dublat salariile. Vom juca pe Terenul 5 până la finalul acestui sezon. Mai sunt detalii de pus la punct”, a mai spus Oprița pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 6,80 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT