Sport

Daniel Osmanovici își începe „cariera” de comentator sportiv! Cu ce meci din Liga 1 va debuta vedeta de la Prima TV

Daniel Osmanovici, unul dintre prezentatorii matinalului de la Prima TV, va comenta partida Universitatea Craiova - CS Mioveni din Liga 1.
29.10.2021 | 15:25
Daniel Osmanovici isi incepe cariera de comentator sportiv Cu ce meci din Liga 1 va debuta vedeta de la Prima TV
Daniel Osmanovici își începe „cariera” de comentator sportiv! Cu ce meci din Liga 1 va debuta vedeta de la Prima TV
ADVERTISEMENT

Meciul Universitatea Craiova – CS Mioveni este programat pentru sâmbătă, ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Daniel Osmanovici va comenta Universitatea Craiova – CS Mioveni

Daniel Osmanovici își va începe „cariera” de comentator sportiv cu meciul Universitatea Craiova – CS Mioveni. Vedeta de la Prima TV va fi acompaniată de Bogdan Cosmescu.

ADVERTISEMENT

„Sunt curios şi sper să nu vorbesc doar de Nicoleta şi alergare. Bogdan Cosmescu este alături de mine şi sper să nu îl încurc, cred că el are o misiune mult mai grea dat fiind faptul că nu am mare expertiză, fotbalul apare în viaţa mea doar cu ocazia marilor competiții: campionate europene sau mondiale. Cum va fi? Sper ca tata să mă sune după meci şi să spună că m-am descurcat”, a spus Daniel Osmanovici, potrivit paginademedia.ro

În ultimul timp, mai multe vedete de la Prima TV au comentat meciuri din Liga 1: Dragoş Pătraru, Florin Călinescu și Marius Saizu. Dar și un fost fotbalist, Viorel Moldovan.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, declarație fermă înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni

Înaintea partidei de sâmbătă, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a anunțat că nu concepe altceva decât o victorie din partea elevilor săi, pentru a se apropia de liderul CFR Cluj.

„Pentru noi clar este o partidă importantă, prin care vrem să ne continuăm parcursul bun. Nu avem probleme de lot. Concentrarea este bună, motivaţia există, ne dorim să ajungem cât mai aproape de cei de la CFR.

ADVERTISEMENT

Mioveni este o echipă foarte bine organizată, care va încerca să câştige punct, puncte. Orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează foarte mult.

Toate echipele își doresc să ne învingă, vin pe un stadion frumos, cu gazon foarte bun. Din păcate, în momentul de față, spectatori nu sunt. Trebuie să fim concentraţi şi să luăm jocul în serios. Cupa României este o competiţie unde se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

Avem un lot valoros, dar nu numeros. Întotdeauna la Craiova au fost jucători buni, întotdeauna au existat jucători care au venit de la echipele de copii și juniori, s-au investit bani.

Eu n-am menajat pe nimeni. Pe mine nu mă interesează nici dacă jucăm cu liga a 5-a. Mă interesează să câștig meciul și să pun în echipă jucătorii care sunt cei mai bine pregătiți.

Tratăm fiecare partidă foarte serios şi respectăm adversarul. Dacă vom intra pe teren şi nu vom trata cu respect adversarul, vom avea probleme”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 7,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT