Fotbal intern

Daniel Pancu nu va fi președintele „giuleștenilor”: „Nu vreau să fiu un Duckadam al Rapidului!”. Reproșul lui Marius Șumudică

03.06.2020 | 10:48
Daniel Pancu nu va fi presedintele giulestenilor Nu vreau sa fiu un Duckadam al Rapidului Reprosul lui Marius Sumudica
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a dezvăluit că nu s-a înțeles cu conducerea Rapidului pentru preluarea postului de președinte, fiind deranjat de propunerea „giuleștenilor”.

Daniel Pancu nu s-a înțeles cu conducerea clubului

Daniel Pancu nu a devenit încă președintele Rapidului și a explicat motivele pentru care s-au blocat negocierile: „Sunt unele lucruri care nu îmi convin în contractul pe care mi l-au propus. Nu are rost să discutăm.

ADVERTISEMENT

Eu am propus clauza aceea în contract să nu îi pot lua locul lui Dan Alexa, pentru a nu fi presiune pe el. Am acceptat să discut după presiunea suporterilor.

Chiar de la începutul proiectului mi s-a propus poziția de președinte, dar am spus că sunt mai înclinat către partea tehnică”.

ADVERTISEMENT

„Marionetă în niciun caz nu vreau să fiu și le-am spus de la început lucrul acesta.

Nu vreau să fiu Duckadam al Rapidului, cu tot respectul pentru domnul Duckadam. Oricum, juridic și administrativ nu am niciun fel de cunoștințe”, a spus Daniel Pancu pentru prosport.ro.

Reproșul lui Marius Șumudică pentru Daniel Pancu

Marius Șumudică i-a reproșat lui Daniel Pancu faptul că vrea să devină președintele Rapidului: Eu n-am fost de acord cu decizia lui. I-am și transmis asta, pentru că este prietenul meu. Mi-a fost coleg, coechipier, mi-e prieten și i-am spus că trebuia să continue ca antrenor.

ADVERTISEMENT

I-am spus asta, chiar dacă vom ajunge să ne batem pentru același post. Sincer, mie mi-ar fi convenit să o ia pe alt drum”.

El trebuie să-și dovedească calitățile de antrenor. În plus, nu poți fi azi antrenor, mâine președinte, poimâine contabil, apoi bucătar și tot așa. 

ADVERTISEMENT

Noi facem parte din istoria acestui club (n.r. – Rapid), iubim clubul și cred că avem datoria să ne întoarcem acolo și să facem performanță. Asta i-am transmis lui Daniel Pancu”, a mai spus Marius Șumudică pentru DigiSport.

ADVERTISEMENT