Life

Daniel Pavel, primul mesaj după finala Survivor România 2021: „Îmi scriu oamenii că am îmbătrânit”

Daniel Pavel a transmis primul mesaj după finala Survivor România 2021. Prezentatorul TV a vorbit despre cele aproape șapte luni petrecute în Republica Dominicană.
11.07.2021 | 17:09
Daniel Pavel primul mesaj dupa finala Survivor Romania 2021 Imi scriu oamenii ca am imbatranit
ADVERTISEMENT

După ce a anunțat că Zanni este câștigătorul sezonului 2, Daniel Pavel a vorbit despre experiența trăită la Survivor România 2021. Prezentatorul TV a oferit detalii despre perioada petrecută alături de concurenți în Republica Dominicană.

Sezonul al doilea al celui mai iubit reality show a ajuns la final. Concurenții l-au avut alături zi de zi pe Daniel Pavel, cel care a prezentat emisiunea și i-a încurajat pe fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, primul mesaj după finala Survivor România 2021

Daniel Pavel l-a felicitat personal pe câștigătorul Survivor România 2021, Zannidache. Prezentatorul TV a vorbit despre întreaga experiență din Dominicană, unde a petrecut mai bine de jumătate de an.

Astfel, Daniel Pavel a declarat că întotdeauna a empatizat cu concurenții și le-a simțit emoțiile atunci când aceștia se aflau pe traseu.

ADVERTISEMENT

Acesta nu l-a felicitat doar pe Zanni, ci și pe ceilalți doi finaliști, Marius și Andrei, dar și pe foștii concurenți care au trecut „pragul” competiției din ianuarie și până acum. „Felicitări, încă o dată!”, a fost mesajul lui Dan Pavel pentru câștigător.

Zanni a ținut să-i mulțumească și el lui Dan Pavel și i-a oferit trofeul în semn de recunoștință. „Pentru cel mai mare prezentator”, i-a spus tânărul gazdei show-ului.

ADVERTISEMENT

În continuare, Daniel Pavel a vorbit despre Survivor România și a avut numai cuvinte de laudă pentru toată lumea.

„Mulțumesc, nu, tu voiai să scapi de el că e greu al naibii (n.r. către Zanni, după ce acesta i-a dat trofeul), știu. Într-adevăr, este fabulos și e din aliajul din care se fac eroii moderni.

ADVERTISEMENT

Acum, foarte serios spus, așa arată toți, absolut toți sunt eroii moderni, pentru că aici, în soarele ăsta teribil, sub ploaie, sub vânt, aici se călesc caracterele și se văd acolo, acasă, pentru că supraviețuitorul înseamnă, în primul rând, un psihic foarte puternic, și așa se vede (n.r. arătând spre Zanni), un fizic foarte puternic”, a declarat Daniel Pavel seara trecută, potrivit wowbiz.ro.

Daniel Pavel, despre întreaga experiență din cadrul reality show-ului de la Kanal D

Daniel Pavel a vorbit despre lunile petrecute în această competiție. Deși a avut acces la mijloacele de comunicare și la alte resurse, nici pentru el nu a fost ușor, dar nici pentru echipa din spatele camerelor.

Prezentatorul a declarat că a avut câte ceva de învățat de la fiecare concurent în parte. Întotdeauna a încercat să-i încurajeze pe toți în egală măsură, după cum a recunoscut.

„E colosal, pentru că eu am învățat foarte mult de la fiecare dintre voi. Voi vedeați că încerc să vă încurajez, sigur, în limitele posibilului, și îmi luam și eu de la voi încurajări, pentru că și pentru mine, și pentru cei din spatele camerei, e o cursă.

Și noi intrăm pe trasee în fiecare zi, aici, și față de cei de acasă, dorul e la fel. Sigur, aveam posibilitatea să vorbim cu ei, dar nu vorbești întotdeauna, nu comunici întotdeauna cum ți-ai dori să o faci. 

E o experiență transformațională, o experiență în care îmi scriu oamenii că am îmbătrânit, și cu siguranță că așa și e, am îmbătrânit, dar nu cred că e de rău neapărat asta”, a continuat Dan Pavel.

Prezentatorul a mai spus că toți concurenții s-au luptat în condiții grele și au obținut rezultate foarte bune, chiar și cu acest stil de viață dur.

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului s-a terminat seara trecută cu victoria lui Zanni. A fost cel mai lung sezon de până acum, prelungit cu mai bine de o lună față de data inițială.

Zanni, Andrei și Marius au fost ultimii trei concurenți rămași în finală. Marius a fost eliminat primul, iar Andrei a pierdut trofeul în fața lui Zanni.

ADVERTISEMENT