Life

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, este foarte apropiat de fiul său: ”Sunt un norocos”

Daniel Pavel (45 de ani), moderatorul competiției sportive Survivor România, a vorbit despre despre relația pe care o are cu fiul său, care locuiește la Viena.
16.02.2022 | 08:09
Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania este foarte apropiat de fiul sau Sunt un norocos
Daniel Pavel, detalii despre relația cu fiul său. Ce a dezvăluit prezentatorul de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator este foarte apropiat de băiatul său în vârstă de 17 ani, care a rămas în grija mamei sale după despărțirea părinților. Copilul este elev la o școală de prestigiu din Viena.

Vedeta are o relație excelentă cu unicul său copil, cu care în perioada aceasta comunică mai mult în mediul virtual. Anton este un băiat foarte bun în opinia lui Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Fiul prezentatorului de la Survivor România are rezultate extraordinare la școală, dovadă că vorbește până la această vârstă trei limbi străine: engleza, franceza și germana.

Daniel Pavel, detalii despre relația cu fiul său. Ce a dezvăluit prezentatorul de la Survivor România

„Una binecuvântată, deşi acum, fiind aici în Dominicană pentru mai mult timp, ne vedem doar pe FaceTime. În acest an el este clasa a 11-a, o perioadă extrem de solicitantă în sistemul de educaţie de la Viena.

ADVERTISEMENT

Împărtăşim numeroase lucruri şi pasiuni, dar întotdeauna în limitele pe care şi el le consideră normale, la această vârstă. Sunt un norocos, din acest punct de vedere.

Fiul meu, ca şi mine, este un spirit liber, pasionat de sport, de descoperiri şi care ştie foarte bine să combine timpul pe care-l alocă învăţării cu cel acordat antrenamentelor fizice.

ADVERTISEMENT

Eu fac sport zi de zi, aşa cum o cere şi mediul în care mă aflu şi provocările pe care mi-ar plăcea să le şi testez constant. În rest, mai multe am povestit şi anterior”, a mărturisit Daniel Pavel într-un interviu pentru click.ro.

Prezentatorul de la Survivor România are cu ce se mândri. Vedeta de la Pro TV are numai cuvinte de laudă pentru unicul său copil, care este adeptul sporturilor.

ADVERTISEMENT

Anton, fiul moderatorului din Republica Dominicană, adoră înotul, schiatul și patinajul. În principiu, sporturile de apă au fost ”moștenite” de la tatăl său.

Daniel Pavel are încredere deplină în copilul său chiar dacă spune că este un rebel autentic și extrem de curios. Totodată, adolescentul este preocupat de tot ce ține de planetă și societate.

Mai mult decât atât, vedeta nu exclude posibilitatea ca Anton să trăiască la un moment dat în România având în vedere că bate în el o inimă de român sadea, un valah autentic.

ADVERTISEMENT