Sport

Daniel Tudorache, fostul primar care a contribuit la ridicarea Rapidului, invitat la Centenarul clubului: „Nu a fost nicio inițiativă politică!”. Exclusiv

Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, nu a lipsit de la sărbătoarea Rapidului. E omul care a revitalizat clubul din liga a patra.
25.06.2023 | 21:32
Daniel Tudorache fostul primar care a contribuit la ridicarea Rapidului invitat la Centenarul clubului Nu a fost nicio initiativa politica Exclusiv
ADVERTISEMENT

Daniel Tudorache s-a luptat să readucă Rapidul în prim planul fotbalului românesc, echipa fiind susținută în ligile inferioare de Primăria Sectorului 1 din București. Actualul deputat PSD a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, prezent în Giulești la sărbătoarea Rapidului

Daniel Tudorache este unul dintre oamenii cu cele mai mari merite pentru ieșirea Rapidului din mocirla ligilor inferioare, după falimentul clubului.

ADVERTISEMENT

Fostul edil a stat de vorbă cu reporterii FANATIK, fiind invitat la eveniment de către cei din conducerea clubului și a mărturisit că a visat în totdeauna că Rapidul se va bate din nou pentru titlu:„Mă bucur vă dați seama, ca orice fan, că Rapidul a ajuns unde ne doream toți.

100% vreau să ajungă peste performanțele lui George Copos! Asta ne-am dorim de la început”, a mai spus actualul deputat al Partidului Social Democrat.

ADVERTISEMENT

Promovarea Rapidului și reorganizarea clubului a fost una dintre cele mai importante reușite din mandatul fostului edil al Sectorului 1, care apoi a pierdut alegerile în fața lui Clotilde Armand: „Când ești cu sufletul totul se rezolvă. Nu știu dacă sunt mândru, sunt bucuros!”.

Daniel Tudorache, mesaj clar pentru contestatarii săi și dușmanii Rapidului: „Nu a fost nicio inițiativă politică. Primăria n-a dat bani!”

Daniel Tudorache consideră că noul proiect al Rapidului nu a fost influențat în niciun fel de politicieni: „Nu a fost nicio inițiativă politică, e doar de aici de la suflet! Eu oricum rămân alături de Rapid chiar dacă nu mai sunt primar”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, deputatul PSD a ținut să mai lămurească un lucru: „Primăria nu a fost niciodată! N-a dat niciun ban! Chiar dacă eu am avut în intenție, Consiliul nu a fost de acord. Doar că atunci clubul era legat omilical de primărie”, a concluzionat Daniel Tudorache pentru site-ul nostru.

Fostul edil al Sectorului 1, unul dintre marii susținători ai Rapidului

Daniel Tudorache s-a luptat pentru ca Rapid să supraviețuiască, iar GSP a dezvăluit că primarul a fost chiar și în spatele achiziționării palmaresului clubului, conform unor surse din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Fostul primar al Sectorului 1 ar fi fost reprezentat la Rapid de către avocatul clubului, Andrei Nicolescu, vicepreședinte al Consiliului de Administrație, care avea mai multe contracte cu Primăria. Actualul președinte al lui Dinamo a recunoscut că a investi și el în proiect. Tudorache are o relație foarte apropiată cu Mircea Lucescu.

Conform sursei citate, printre investitorii de la Academia Rapid din Liga a 4-a s-ar fi numărat chiar și Daniel Tudorache, cel care l-a adus apoi ca sponsor și pe  Liviu Goncea, supranumit ‘milionarul Kia’. Printre acuzațiile aduse în cele două dosare penale se numără și faptul că a deținut acțiuni la un club de fotbal prin intermediul soției sale.

ADVERTISEMENT