Sport

Vladimir Bozovic, declarații de dragoste pentru galeria Rapidului: „Are cei mai tari fani din Europa. La fel de nebuni ca Steaua Roșie!”. Exclusiv

Vladimir Bozovic a surprins la sărbătoarea Rapidului și i-a comparat pe fanii „giuleștenilor” cu cei ai Stelei Roșie Belgrad.
25.06.2023 | 19:47
Vladimir Bozovic declaratii de dragoste pentru galeria Rapidului Are cei mai tari fani din Europa La fel de nebuni ca Steaua Rosie Exclusiv
Vladimir Bozovic a jucat 6 ani la Rapid și a cucerit un trofeu
ADVERTISEMENT

Vladimir Bozovic rămâne unul dintre cei mai iubiți jucători străini din istoria Rapidului, iar fostul fundaș stânga al „giuleștenilor” nu a putut rata sărbătoarea de pe Giulești.

Vladimir Bozovic, discurs emoționant la 100 de ani de Rapid: „E cea mai frumoasă zi din viața mea”

Vladimir Bozovic a vorbit pentru FANATIK direct de la tribună oficială de pe stadionul unde a cunoscut cele mai frumaose clipe din carieră în perioada 2007-2013:

ADVERTISEMENT

„Azi e cea mai frumoasă zi din viața mea și vreau să zic La mulți ani pentru Rapidul nostru. Eu sunt foarte fericit că fac parte din istoria Rapidului”, a spus sârbul emoționat reporterilor.

Chiar dacă a cucerit doar Supercupa României cu Rapid și a mai jucat o finală de Cupă în 2012, culorile „alb-vișinii” au rămas în sufletul lui Bozovic: „Rapid mi-a dat totul! Am spus-o de 100 de ori. Tot ce am în viață, Rapid mi-a dăruit și eu când sunt chemat de conducere vin tot timpul”.

ADVERTISEMENT

Vladimir Bozovic consideră că galeria Rapidului e peste cea a celor de la Steaua Roșie Belgrad: „Avem cei mai frumoși suporteri”

Bozovic a strâns 150 de meciuri în tricoul Rapidului și a fost prezent și la inaugurarea stadionului Giulești: „Am văzut stadionul la deschidere. E foarte frumos, la fel ca galeria. Noi avem cei mai frumoși suporteri, cea mai iubită galerie din România și bravo pentru ei!”.

Muntenegreanul a făcut și comparație între ultrașii Stelei Roșie Belgrad și cei ai Rapidului: „În Serbia, singurii fani la fel de nebuni ca rapidiștii sunt la Steaua Roșie Belgrad. Dar rapidiștii merg la fiecare meci, și în deplasare și acasă. Cei de la Steaua Roșie nu prea merg în deplasare. Rapidul are cei mai tari fani din Europa!”.

ADVERTISEMENT

„Bozo” s-a adresat și lui Dan Șucu și Victor Angelescu: „Mesaj? Primul pentru conducere! Noi vrem să jucăm în Europa, pentru că avem un stadion frumos, fani de Europa și le urez multă baftă!”.

Ionel Ganea, pus pe șotii de Centenarul Rapidului: „Nu vine și Lupu? Acum e la Dinamo, are grade acolo”

Ionel Ganea a fost în formă maximă la sărbătoarea Rapidului și a declarat pentru FANATIK: „Mă bucur că suntem aici, mulți cei care am făcut istorie pentru Rapid. Este foarte frumos că ne vedem.

ADVERTISEMENT

Ne mai și tachinăm între noi. De când ne-am retras ne vedem mai rar și e normal să glumim, să râdem. Stadionul nou putea fi un pic mai mare. Eu zic că era bine dacă puteau să îl facă pe două niveluri. Nu știu când mă întorc în iarbă. Mai vedem. Nu vine și Lupu? Acum e la Dinamo, are grade acolo”.

ADVERTISEMENT