Life

Cum arată Daniela Crudu gravidă. Vedeta va naște peste două luni. Imagini inedite

Daniela Crudu, ședință foto cu burtica de femeie însărcinată în 7 luni. Frumoasa brunetă va deveni mamă undeva în luna mai.
31.03.2023 | 10:50
Daniela Crudu, ședință foto cu burtica de femeie însărcinată în 7 luni. Frumoasa brunetă va deveni mamă undeva în luna mai. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată fosta asistentă a lui Dan Capatos gravidă. Vedeta va naște peste numai două luni. Imagini inedite cu vedeta care este extrem de fericită că va aduce pe lume în curând o fetiță pe care o va numi Daiana.

Daniela Crudu, ședință foto cu burtica de femeie însărcinată în 7 luni. Frumoasa brunetă va deveni mamă undeva în luna mai

Daniela Crudu a realizat în urmă cu puțin timp o ședință foto cu burtica de femeie însărcinată. Bruneta este gravidă în 7 luni și va deveni mamă undeva în luna mai. Cel mai probabil va naște în Suedia unde locuiește cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta trăiește unele dintre cele mai frumoase momente din viața sa, dovadă fiind imaginile incendiare pe care le-a realizat. Îmbrăcată cu haine cu foarte mult sclipici și cu formele la vedere, fosta asistentă TV a strălucit în fața aparatului de fotografiat.

A schimbat mai multe ținute pe parcursul ședinței, dorindu-și să păstreze pentru totdeauna pozele neașteptate din perioada sarcinii. În toate a ieșit în evidență burtica care nu este una foarte mare, bruneta menținându-se în formă maximă.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu a luat foarte multe kilograme în plus și a fost atentă la alimentație în ultimele luni. Cu siguranță, Daniela Crudu își va reveni foarte repede după ce îi va da naștere fiicei sale ce se va numi Daiana.

Daniela Crudu, însărcinată în 7 luni

Daniela Crudu se simte foarte bine, chiar dacă în ultima perioadă a avut mai multe stări de oboseală. Aceste simptome sunt normale pentru o femeie însărcinată în 7 luni, bruneta reușind să-și continue activitatea.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Poftiți pe la noi a mai subliniat că perioada aceasta vrea să stea departe de lumina reflectoarelor. Vrea să se concentreze pe proiectele pe care le are până în clipa în care va naște în mod natural.

„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept. Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a spus Daniela Crudu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT