Life

Daniela Crudu, afectată de depresie după naștere? Vedeta, supărată și abătută la prima apariție în public

Viața cu copil pare să o obosească deja pe Daniela Crudu. Cum și unde a fost surprinsă vedeta după externarea din maternitate?
05.05.2023 | 08:12
Daniela Crudu afectata de depresie dupa nastere Vedeta suparata si abatuta la prima aparitie in public
Cum arată Daniela Crudu după ce a născut. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu nu mai pare la fel de plină de viață după ce a adus pe lume primul copil. Fosta asistentă de televiziune și iubitul său au fost surprinși la scurt timp după externarea din maternitate, iar pe chipul Cruduței se citea oboseala.

Primul copil a obosit-o deja pe Daniela Crudu? Cum a fost surprinsă la câteva zile după naștere

Daniela Crudu, supărată și abătută după ce a adus pe lume primul copil. Încă de când a anunțat că este însărcinată, spunea că abia așteaptă să petreacă timpul cu micuța ei, dar realitatea pare să o lovit pe exuberanta asistentă de televiziune.

ADVERTISEMENT

Pe 1 mai 2023, Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuța se va numi Daiana, așa cum vedeta a anunțat încă din luna decembrie a anului trecut, iar numele are o semnificație aparte.

Cu toate ca Daniela Crudu și tatăl copilului ei trăiesc acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, după naștere, totul se schimbă. Asta pare să fi aflat pe pielea sa și proaspăta mămică, după cum se observă în imaginile surprinse de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a fost externată și, la scurt timp, ea și iubitul său au ieșit la o scurtă plimbare, dar fără copil. În ținute sport, au făcut mai întâi o oprire la un fast-food, semn că vedeta nu a avut timp nici măcar să stea la masă înainte.

Daniela Crudu, nemachiată și obosită după naștere

Ei au comandat mâncarea din mașină și apoi s-au retras într-o parcare pentru a putea mânca. Însă, în timpul în care așteptau să fie gata comanda, Daniela Crudu a părut neliniștită. Părea să nu se simtă bine, gesticula mult și dădea impresia că îi explică ceva partenerului său.

ADVERTISEMENT

Se poate ca depresia postnatală să se instaleze deja în viața Danielei Crudu. Sau poate prima noapte petrecută cu micuța a obosit-o prea tare pe noua mămică. De altfel, ea trecut și printr-o operație de cezariană și este posibil ca asta să o împiedice să aibă atitudinea pozitivă cu care i-a obișnuit pe toți.

Până se va adapta complet la viața de mămică, Daniela Crudu trebuie să se împace și cu ideea că Daiana nu a moștenit-o. Într-un videoclip publicat în online, medicul său a explicat cum a fost păcălită de bebeluș cât încă era în burtică.

ADVERTISEMENT

„Mi-a făcut o figură! Mi s-a părut căpșorul rotund, perișorul ăla mic…Parcă seamănă cu ea. Când am văzut-o mai bine, și uite-te acum, e mutra lu’ taică-su’. Direct!”, a spus medicul.

ADVERTISEMENT