Life

Daniela Crudu, criticată după ultima operație estetică. Cum au reacționat fanii

15.05.2021 | 19:07
Daniela Crudu criticata dupa ultima operatie estetica Cum au reactionat fanii
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu este adepta operațiilor estetice, însă a fost criticată dur după ultima intervenție estetică. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a primit o serie de mesaje negative din partea internauților. 

Frumoasa brunetă a trecut de multe ori pragul cabinetelor estetice, totul pentru a se simți bine în propria piele. Vedeta face și mult sport, dar din păcate, nu a ajutat-o să scape de stratul de grăsime de pe coapse, de aceea a trecut la operație.

ADVERTISEMENT

Fosta vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani” era tare nemulțumită de acest aspect, însă internauții sunt de părere că a cam exagerat cu operațiile estetice. Daniela Crudu s-a pregătit pentru sezonul estival, ea iubind foarte mult vara și mai ales, plaja.

Daniela Crudu, o nouă operație. Cum au reacționat fanii brunetei

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh.

ADVERTISEMENT

Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită! Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo.

A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a declarat Daniela Crudu la scurt timp după operație estetică.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu, în vizorul internauților. Ce acuzații i se aduc

„Cea mai bună versiune a mea”, este descrierea lăsată de Daniela Crudu pe pagina sa de Instagram, direct din cabinetul medicul estetician.

„Da da, scuza-mă… Am greșit. Ești la revizia de vară???”, „Doamneee, nici nu zici că ești tu ?”.

ADVERTISEMENT

Numai asta știi, să mergi la estetician să te faci ca mama pădurii ? și să dai din fund, dar dacă te întreabă cineva cât face 7 x 8 oare știi? Sau când a murit Mihai Eminescu? Foarte trist”, sunt câteva mesaje lăsate de fani.

Daniela Crudu a bifat prima operație estetică înainte de vârsta majoratului. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a intrat prima oară în cabinetul medicului estetician pe când avea numai 17 ani, iar de atunci și-a schimbat considerabil aspectul fizic.

Vedeta merge frecvent la terapii estetice menite să-i întinerească pielea. Bruneta face tratamente care să-i amelioreze cearcănele și pungile de sub ochi.

Fosta concurentă de la „Burlăcița” are rinoplastie, o operație estetică în zona bărbiei, dar și o modificare considerabilă a formei sprâncenelor. De asemenea, Daniela Crudu și-a pus acid hialuronic în buze și are fațete dentare.

ADVERTISEMENT