Life

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Cât a costat: “Nu poți să îți faci cu doi lei”

Daniela Gyorfi, o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Despre ce este vorba și câți bani a scos din buzunar cântăreața.
27.06.2023 | 09:26
Daniela Gyorfi sia facut o noua interventie estetica la nivelul fetei Cat a costat Nu poti sa iti faci cu doi lei
Ce intervenția și-a făcut Daniela Gyorfi la nivelul feței. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi a vorbit despre cea mai nouă intervenție estetică pe care și-a făcut-o la nivelul feței. Cântăreața vrea să arate cât mai bine și nu stă pe gânduri atunci când vine vorba despre cum și-ar putea îmbunătăți aspectul fizic.

Daniela Gyorfi, o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Cât a costat-o pe artistă

Până la 54 de ani, artista a ajuns de mai multe ori în cabinetul medicului estetician și a făcut diverse intervenții de-a lungul timpului. Daniela Gyorfi se numără chiar printre primele vedete de la noi din țară care au ales să-și facă operații de mărire a sânilor.

ADVERTISEMENT

Artista își dorește să se simtă bine în pielea ei, așa că nu ezită atunci când vrea să-și facă o nouă intervenție. Invitată în cadrul unei emisiuni, vedeta a vorbit despre procedurile pe care le-a făcut recent.

Daniela Gyorfi nu vrea să-și facă un lifting facial pentru că se teme de această intervenție. Din acest motiv, a decis să-și facă o procedură non-invazivă. Este vorba despre ceva nou pe piață, iar recuperarea este destul de rapidă.

ADVERTISEMENT

“Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață(…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial.

E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări”, a declarat cântăreața la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit și cât a scos din buzunar pentru intervențiile făcute. “Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei”, a mai explicat interpreta de muzică de petrecere, potrivit spynews.ro.

În trecut, Daniela Gyorfi a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și opera nasul. Artista a suferit și alte intervenții, cum ar fi botox și acid hialuronic la nivelul buzelor.

ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi are o siluetă de invidiat și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Cântăreața a fost nevoită să renunțe la un aliment pentru a nu se trezi cu kilograme în plus.

Artista nu mai consumă zahăr de ceva timp, dar nici alte alimente, cum ar fi cartofi prăjiți. Daniela Gyorfi încearcă să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă și reușește să-și mențină silueta.

“De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercăm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri”, a declarat cântăreața pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: