Life

Cele mai tari sfaturi pentru mamele de băieți. Părintele Calistrat Chifan, adevăruri nespuse despre cum trebuie să fie o soacră. „Treceţi peste toate lucrurile acestea că greşiţi”

Cele mai tari sfaturi pentru mamele de băieți, date de părintele Calistrat Chifan. Preotul a dezvăluit mai multe adevăruri ascunse despre relația dintre soacră și noră.
05.09.2022 | 22:00
Cele mai tari sfaturi pentru mamele de baieti Parintele Calistrat Chifan adevaruri nespuse despre cum trebuie sa fie o soacra Treceti peste toate lucrurile acestea ca gresiti
Cele mai tari sfaturi pentru mamele de băieți. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Părintele Calistrat Chifan a dat detalii despre cum ar trebui să arate relația dintre soacră și noră. Sfaturile acestuia pentru mamele de băieți.

Cum trebuie să fie o soacră, de fapt. Sfaturile părintelui Calistrat Chifan

Relația dintre soacră și nora sa este una extrem de delicată, mamele de băieți fiind considerate mai sensibile în ceea ce îi privește pe cei doi miri.

ADVERTISEMENT

Este foarte important să existe respect între toate părțile – băiatul și părinții lui și fata și părinții lui.

La BZI live, părintele a spus cum ar trebui să se poarte nora, dar și soacra. Părinții ar trebui să renunțe la orice conflicte există între ei și să nu existe discuția despre socrii mari și socrii mici – fiecare ar trebui să vadă interesul copiilor, nu pe cel al egourilor.

ADVERTISEMENT

„Nu există nuntă fără vorbe şi sat fără câini. De aici încep vorbele între cuscri. Părinţii de băiat spun că ei sunt socrii cei mari.

Orice ai face tu, nu tot fiului tău îi faci? La fel şi părinţii de fată. Treceţi peste toate prostiile acestea că greşiţi”, a spus părintele.

ADVERTISEMENT

Ce nu trebuie să facă niciodată o soacră

Mama soacră nu trebuie să o vorbească niciodată de rău pe noră la fiul său, pentru că băiatul va începe să îi poarte resentimente.

Același lucru este și în cazul fetelor, nu trebuie niciodată să le vorbească de rău pe mamele băieților, pentru că este posibil să le spună soacrelor criticile pe care l-au adus iubitele lor.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care mama de băiat o vorbeşte de rău pe nora, băiatul trebuie să-şi spună „eşti mama mea şi te voi iubi până la sfârşitul vieţii, dar te rog nu vorbi rău de ea că mă răneşti şi pe mine.

Dacă mă iubeşti te rog ai grijă de ea şi vom fi bine cu toţii”. Astfel, ai câştigat-o pe mama ta. Mama pentru băiatul ei se dă pe sub pământ”, a mai spus părintele.

ADVERTISEMENT