Life

Daniela Iliescu, imagini emoționante. Ce a postat iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România

Daniela Iliescu a publicat câteva filmări impresionante cu iubitul ei, Faimosul de la Survivor România. Tânăra îi duce dorul lui Culiță Sterp, care este plecat de 5 luni în Republica Dominicană.
25.05.2021 | 13:06
Daniela Iliescu imagini emotionante Ce a postat iubita lui Culita Sterp de la Survivor Romania
Daniela Iliescu, imagini emoționante. Ce a postat iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Șatena a distribuit imagini emoționante cu partenerul ei de viață, din perioada în care cântărețul de muzică de petrecere era în țară, în sânul familiei. Este vorba de filmări mai vechi cu cei doi, dar care au ajuns la sufletele fanilor.

Internauții s-au bucurat enorm să-i vadă unul lângă celălalt, asta și pentru că Daniela Iliescu este în general discretă. Tânăra nu publică prea des fotografii cu ea și cu Culiță Sterp, artistul alături de care va deveni părinte peste numai o lună.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu, cu gândul la Culiță Sterp de la Survivor România

Daniela Iliescu simte din ce în ce mai mult lipsa lui Culiță Sterp, care la începutul anului a plecat la filmările pentru Survivor România. Tânăra și-ar dori ca Faimosul să fie acasă când va naște, însă acest lucru s-ar putea să nu fie posibil.

Șatena a împărtășit cu fanii câteva poze tandre și intime în care apare alături de artist, semn că dorul și-a făcut simțită prezența. Iubita cântărețului de muzică de petrecere a fost singură perioada asta și s-ar putea să fie la fel și în ziua nașterii.

ADVERTISEMENT

Tânăra are alături toată familia Faimosului, dar nu și cea mai importantă persoană din viața sa, lucru care o face să se gândească tot mai mult la clipele petrecute împreună.

Acesta este probabil și motivul pentru care Daniela Iliescu a distribuit acestea imagini în care apare în brațele lui Culiță Sterp, pe câmp, alături de oi sau în timp ce participantul din Republica Dominicană o sărută tandru pe obraz.

ADVERTISEMENT
Daniela Iliescu și Culiță Sterp
Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor România, imagini emoționante. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Culiță Sterp nu va asista la nașterea fiului său. Daniela Iliescu va fi mamă în iunie

Filmările pentru competiția sportivă de la Kanal D au fost puțin decalate, după ce inițial producătorii anunțaseră că se vor încheia la finalul lunii mai. Cel mai probabil Faimoșii și Războinicii vor mai sta cel puțin o lună în jungla dominicană, chiar când va naște partenera lui Culiță.

După spusele doamnei Geta, mama concurentului de la Survivor România, cântărețul ar urma să devină tată în perioada 10 -15 iunie, probabilitatea ca el să nu fie în țară fiind destul de ridicată.

ADVERTISEMENT

Băiețelul lui se naște cam prin 10 iunie, maxim 15 iunie. Dar din câte am înțeles nu e gata competiția. Copilul e deja spre ușă, poziția e bună. Acum așteptăm. Eu am crezut că va fi gata până atunci.

Sigur că nu îi face bine (n.r – Danielei).  Să vină și Culiță sănătos.(…) Culiță, într-adevăr, a fost mai gagicar, Daniela știa. Dar sper de aici încolo să își vadă de treabă. Acest Survivor a fost armată pentru el.

Și ea a mai plâns acolo în colțul ei. Dar i-am spus să privească lucrurile așa cum sunt. Și-ar dori când naște să fie întâmpinată de el, cu flori, cu aplauze”, a declarat mama lui Culiță Sterp pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT