Life

Daniela Nane a adoptat-o pe fetița Ioanei Lupașcu: “Trebuie să ne adaptăm la noua viață”

Daniela Nane a adoptat-o pe fetița Ioanei Lupașcu, după decesul pianistei. Artista s-a stins din viață la finalul lunii august.
05.09.2023 | 07:26
Daniela Nane a adoptato pe fetita Ioanei Lupascu Trebuie sa ne adaptam la noua viata
Fiica Ioanei Lupașcu rămâne în grija Danielei Nane. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Nane a adoptat-o pe fetița Ioanei Lupașcu, după ce artista s-a stins din viață acum câteva zile. Actrița va face demersurile pentru a obține custodia acesteia.

Fetița Ioanei Lupașcu, adoptată de Daniela Nane

După ce Ioana Lupașcu a murit, fetița ei, Fatima Maria, în vârstă de 13 ani, va fi adoptată de buna prietenă a regretatei pianiste, Daniela Nane. Actrița a spus că urmează să se intereseze de un apartament pentru ca cele două să locuiască împreună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actrița va începe demersurile în instanță pentru ca fata pianistei să devină, legal, fiica ei. Aceasta nu are alte rude în viață cu care să rămână, astfel că a ajuns în grija Danielei Nane.

Fiica pianistei mai are doar câteva verișoare și nepoate de un grad mai îndepărtat, dar și un frate vitreg, în vârstă de 19 ani, pe care l-a cunoscut recent.

ADVERTISEMENT

“Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile.

Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, a scris Daniela Nane pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ioana Lupașcu s-a stins din viață la finalul lunii august

Ioana Lupașcu a murit pe 31 august, după ce s-a luptat cu o boală incurabilă. Artista avea doar 45 de ani și era solist concertist la Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești.

Artista a bucurat mii de oameni cu interpretările sale la pian, a apărut la diverse emisiuni TV și a acordat mai multe interviuri. Anunțul decesului a fost anunțat de colegii săi de la Filarmonica din Ploiești, pe rețelele sociale.

“Muzica este terapie și vindecare în același timp, pentru că poate ridica vibrația, iar cu o vibrație ridicată se pot produce vindecări. Muzica compusă este metamorfozată de interpret cu trăirile lui proprii și astfel se duce către ascultător.

Eu mă vindec pe mine în fiecare zi, pentru a alchimiza ceea ce dau mai departe, publicului. Învăț cu fiecare zi să mă vindec, învăț să trăiesc”, spunea Ioana Lupașcu acum ceva timp, pentru Q Magazine.

ADVERTISEMENT
Tags: