Life

Doliu în lumea muzicii. Pianista Ioana Maria Lupașcu a murit la 45 de ani

Este doliu în lumea muzicii românești. Pianista Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viața la vârsta de 45 de ani din cauza bolii.
31.08.2023 | 14:20
Doliu in lumea muzicii Pianista Ioana Maria Lupascu a murit la 45 de ani
Pianista Ioana Maria Lupașcu a murit la 45 de ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Pianista Ioana Maria Lupașcu a murit. Aceasta avea doar 45 de ani și a lăsat un gol în urma dispariției sale timpurii.

Pianista Ioana Maria Lupașcu a murit la 45 de ani

Pianista în vârstă de 45 de ani a murit în cadrul acestei dimineți, la Institutul Oncologic din București. Pianista Filarmonicii din Ploiești a pierdut lupta cu boala, spre durerea familiei sale.

ADVERTISEMENT

Anunțul referitor la trecerea sa neființă a fost făcut pe rețelele de socializare de către colegii săi de la Filarmonica din Ploiești. Aceasta este numită o adevărată luptătoare care a continuat să cânte chiar și în cele mai grele momente ale vieții sale.

„Cu sufletele îndurerate anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Ioana-Maria Lupașcu. Deși oamenii buni nu câștigă întotdeauna, o vom ține minte pe Ioana ca o adevărată luptătoare, atingând cu dragoste persoanele din jurul ei și clapele pianului chiar și în cele mai dificile momente ale vieții.

ADVERTISEMENT

Suntem recunoscători că ne-am putut afla în preajma unui spirit atât de frumos și a unei artiste desăvârșite, deși această călătorie a fost întreruptă prematur”, a transmis Filarmonica din Ploiești.

Când are loc înmormântarea. Cezar Ouatu, mesaj sfâșietor

Mai mult, ea este numită o artistă desăvârșită de către colegii săi. Înmormântarea pianistei Ioana Maria Lupașcu va avea loc pe data de 2 septembrie 2023, în București.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în București. Gândurile noastre sunt alături de familie, prieteni și toți cei ce au cunoscut acest suflet pur, și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dureroase. Sincere condoleanțe”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Și Cezar Ouatu a transmis un mesaj după moartea Ioanei Mariei Lupașcu. Cei doi erau prieteni, nu numai colegi, iar celebrul artist chiar a spus că refuză să vorbească la timpul trecut despre prietena lui.

ADVERTISEMENT

„Îmi este foarte greu să vorbesc la trecut și nu o voi face! Nu știu cum să închid acest mesaj. Îmi este greu! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău”, a scris Cezar Ouatu.

ADVERTISEMENT