Life

Daniela Nane s-a scăpat, în public! Ce a zis despre divorțul de fostul ei soț, Adrian Cioroianu. Situația e clară acum

Daniela Nane a tranșat subiectul divorțului de istoricul Adrian Cioroianu, produs în mare secret, cu doar două cuvinte! Ce a zis actrița?
16.02.2024 | 12:15
Daniela Nane sa scapat in public Ce a zis despre divortul de fostul ei sot Adrian Cioroianu Situatia e clara acum
Daniela Nane, fericită după divorțul de Adrian Cioroianu. Actrița joacă într-o nouă super-producție românească
ADVERTISEMENT

Daniela Nane e urmărită de divorțul de Adrian Cioroianu chiar și în cele mai nepotrivite contexte. Actrița se pare că nu poate evita să dea o minimă explicație despre vestea care a surprins pe toată lumea. Asta, cu toate că nu vrea să își expună viața intimă. Artista a fost mereu o prezență discretă din acest punct de vedere.

Daniela Nane, fericită că a scăpat de Adrian Cioroianu!

Pe principiul ”de ce ți-e frică nu scapi”, oricât a evitat Daniela Nane să spună ceva despre divorț (fostul ei soț a făcut-o, fără să dea multe detalii), n-a scăpat de subiect!

ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins o discuție uluitoare între Daniela Nane și actorul Dorel Vișan în seara zilei de 15 februarie, la avanpremiera filmului „Ecce homo Brâncoveanu”, într-o sală de cinema, înainte de proiecție.

Dorel Vișan a întrebat-o cu voce tare, auzind mai toată lumea curiozitatea pe care Daniela Nane nu a vrut să o satisfacă, dorind să i se respecte viața privată. „Ce mai face soțul tău?”, a întrebat Dorel Vișan, nefiind la curent cu ultimele noutăți din viața actriței.

ADVERTISEMENT

Daniela Nane a spus totul despre viața pe care a dus-o alături de Adrian Cioroianu. A lăsat de înțeles că lucrurile n-au fost tocmai roz. E și firesc, căci nimeni nu divorțează de drag! Doar că răspunsul pe care Nane i l-a oferit lui Dorel Vișan arată că vedeta din filmul despre Constantin Brâncoveanu a scăpat de o povară uriașă!

Dorel Vișan a pus-o în încurcătură de față cu toată lumea

„Fostul soț, DIN FERICIRE!”, a fost replica Danielei Nane, pe un ton resemnat, spunând apoi, așa cum a afirmat și Cioroianu că divorțul s-a produs de mai multă vreme decât a aflat presa. Dorel Vișan și-a dat seama imediat că a atins o temă sensibilă. A îndulcit repede situația și a întrebat-o pe Nane de ce nu l-a anunțat, având în vedere că s-a eliberat ”postul”.

ADVERTISEMENT

„Păi și pe mine de ce nu m-ai anunțat?”, a fost continuarea lui Vișan, pe un ton glumeț, reușind să îi smulgă un zâmbet Danielei Nane. Nu bine s-a aflat de divorțul dintre Daniela Nane și fostul politician, că presa a scris despre noua ei relație. Actrița se iubește, aparent, cu tenorul Octavian Ene, căruia îi e șefă. Ene este muzician la Teatrul Muzical Ambasadorii. Daniela Nane este director artistic al instituției.

daniela nane
Daniela Nane, alături de cei dragi la avanpremiera Ecce homo Brâncoveanu. Stânga sus, momentul în care Dorel Vișan o întreabă de fostul soț

Nane, în rolul soției lui Constantin Brâncoveanu

Daniela Nane este doamna Maria (Marica), soția lui Brâncoveanu în filmul realizat de Dan Pița. La avanpremiera care a avut loc pe 15 februarie, actrița a fost însoțită de familia ei. I-au fost aproape părinții și cei doi copii, Codrin și Fatima, fiica adoptivă.

ADVERTISEMENT

În continuare, în exclusivitate pentru FANATIK, Daniela Nane a spus, cu mâhnire, că personajul istoric nu a avut parte de expunerea mediatică pe care o merita. A declarat că generațiile actuale ar trebuie racordate la trecut. Filmul tocmai asta își propune. Vrea să aducă în față o istorie pe care puțini o cunosc și din care avem multe de învățat.

„Filmul acesta este valoros, pentru că aduce în atenția românilor din ziua de astăzi întâmplări reale petrecute în timp demult de tot. Sunt întâmplări care rezonează în inimile noastre și acum dacă stăm să ne ascultăm bine sufletul. Din păcate, evenimentele dedicate lui Brâncoveanu nu sunt acoperite mediatic. Asta pentru că media se ocupă de nimicuri”, a declarat Daniela Nane, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT