Life

Cântăreața Daniela Ploia, la un pas de moarte: ”Mi-am dat seama ce scurtă-i viața”

Daniela Ploia, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din Banat, a fost la un pas de moarte în urma unui accident rutier care i-a distrus mașina și care o trimite, acum, la psiholog.
14.11.2021 | 18:26
Cantareata Daniela Ploia la un pas de moarte Miam dat seama ce scurtai viata
ADVERTISEMENT

Daniela Ploia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din zona Banatului, frumoasa artistă fiind însă o adevărată ghinionistă când vine vorba de evenimente rutiere, ea trecând, a doua oară în mai puțin de doi ani, pe lângă moarte pe când se afla la volan.

Daniela Ploia, accident cumplit cu mașina

Conform Cancan, Daniela Ploia a suferit, zilele trecute, un accident de mașină care se putea solda chiar și cu moartea artistei, mașina pe care o conducea Daniela Ploia fiind lovită, din lateral, de o alta, condusă de o altă femeie.

ADVERTISEMENT

”Am văzut moartea cu ochii! Ea a venit cu viteză și eu viram la dreapta. A intrat în plin”, susține Daniela Ploia, conform sursei citate.

Mai mult decât atât, a povestit cântăreața de muzică populară, ea a fost transportată imediat la spital, cu răni superficiale, dar dureroase, fiind extrem de speriată de ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”M-au evaluat. A fost șoc, panică și mici leziuni. Mâna, genunchiul, fruntea… Oricum, încă sunt în șoc. Mi-am dat seama ce scurtă-i viața. Fără clișeu. Azi ești și peste câteva secunde nu mai ești.

Am plecat la farmacia din orașul unde locuiesc și, la întoarcere spre casă, m-am trezit în accident. Este o intersecție periculoasă, multe accidente s-au petrecut în acea intersecție, deși este semnalizată… Unii tot circulă ca la raliuri. Tipa avea 90 km/oră”, a povestit Daniela Ploia, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Daniela Ploia vrea să meargă la psiholog după accident

Afectată din cale afară de ceea ce i s-a întâmplat, Daniela Ploia a dezvăluit că vrea să meargă la psiholog după accident, cu atât mai mult cu cât a suferit un adevărat șoc.

”Mașina nu se mai poate repara…motor, direcție, fuzetă etc… Mi-au zis să o dau la fier vechi. Dă-o naibii de mașină, important e că sunt în viață. Și eu, și ea. Acum chiar că prețuiesc viața, dar momentan simt teamă să mai urc în mașină. Poate îmi revin, merg la psiholog”, a mai spus Daniela Ploia, după accident.

ADVERTISEMENT

De altfel, Daniela Ploia pare să fie un adevărat magnet pentru incidente cât se poate de grave în trafic, artista fiind, în vara anului trecut, salvată de la moarte după un incident asemănător.

Mai exact, în luna iulie, în 2020, Daniela Ploia a căzut cu mașina în râul Timiș, intervenția unui angajat de la ISU Timiș aflat în timpul liber salvând viața cântăreței.

Conform informațiilor difuzate la acea vreme, artista, care se întorcea de la un eveniment la care fusese invitată să cânte, a pierdut controlul volanului din cauza oboselii acumulate până la ora 3.00 dimineața, atunci când a avut loc incidentul.

Daniela Ploia, viață de poveste! Artista este angajată la stat

Daniela Ploia povestea, cu ceva timp în urmă, că a avut o copilărie dificilă, marcată de lipsuri financiare, ea provenind dintr-o familie foarte numeroasă. De altfel, pe contul ei de socializare, Daniela Ploia și-a povestit copilăria marcată de lipsuri, explicând, printre altele, că acesta este și motivul pentru care, acum, încearcă să îi ajute, atât cât poate, pe copii fără posibilități materiale.

Chiar dacă a devenit o artistă cunoscută în lumea muzicii populare, Daniela Ploia este, în fapt, angajată la stat, ea fiind inspector la Administrația Apelor din Timiș, muzica fiind, în fapt, o ocupație ”de weekend” pentru frumoasa cântăreață.

ADVERTISEMENT