ADVERTISEMENT
Sport

Dănuţ Lupu, dezvăluiri despre palmaresul „câinilor roșii”: „Este la CS Dinamo”

Chiar în ziua în care fanii-acționari au depus cererea de intrare în insolvență, Dănuț Lupu vine cu o veste proastă legată de palmares: „Este la CS Dinamo”, susține fostul internațional român.
Autor: Bogdan Solomon | 26.06.2021 | 10:12
Dănuţ Lupu, dezvăluiri despre palmaresul „câinilor roșii”: „Este la CS Dinamo”
Dănuț Lupu lansează o nouă ipoteză în privința palmaresului echipei Dinamo. Sursa foto: Facebook

În așteptarea aprobării unei noi solicitări de intrare în insolvență, după cinci ani, dinamoviștii primesc o veste care poate răsturna lupta pentru palmaresul echipei. Cu o siguranță aproape dezarmantă, Dănuț Lupu  susține că acesta nu se află, de fapt, în posesia lui Nicolae Badea.

ADVERTISEMENT

Este la CS Dinamo. Vom discuta peste o lună, două. Nu trebuie să mă credeți pe mine, interesați-vă”, anunță fostul mare internațional român, semn că lucrurile ar urma să ia o altă turnură în următoarea perioadă.

Cu mai puțin de o lună până la startul noului sezon, fanii acționari încearcă din răsputeri să achite restanțele salariale și să deblocheze transferurile. În caz contrar, Dusan Uhrin, antrenorul sub bagheta căruia a fost evitată miraculos retrogradarea, riscă să rămână fără jucători.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu aruncă bomba: palmaresul lui Dinamo s-ar afla, de fapt, la Clubul Sportiv

Palmaresul lui Dinamo este la CS Dinamo. Nu deține palmaresul Nicolae Badea, cu tot respectul pentru el.

Domnul Badea a făcut FC Dinamo și are un campionat, iar domnul Negoiță are un campionat, o Supercupă și o Cupă. Vom discuta peste o lună, două. Nu trebuie să mă credeți pe mine, interesați-vă”, a declarat Dănuț Lupu pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean își caută dreptatea în instanță: „Sper să fiu repus în funcție”

În altă ordine de idei, fostul președinte executiv al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a contestat în instanță decizia Consiliului de Administrație și speră să fie repus în funcție. Verdictul Tribunalului București se amână, însă, până pe 15 octombrie.

A fost fixat un termen de probatoriu. Mi-au fost acceptate probele pe care le-am propus. Clubul nu susține nimic. Au schimbat avocații, au zis că nu-i mai reprezintă. Un tertip.

ADVERTISEMENT

S-a fixat termen pe 15 octombrie în vederea administrării probatoriului. Evident, sper să fiu repus în funcție. Vedem ce se va întâmpla”, a dezvăluit Șerdean.

Mario Nicolae, după ce Dinamo a cerut insolvența: „E o situație dificilă”

Chestionat cu privire la decizia de a solicita încă o dată insolvența, Mario Nicolae a lăsat de înțeles că situația clubului se înrăutățește pe zi ce trece. Cu toate acestea, jucătorii continuă să se pregătească la intensitate maximă pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT

E o situaţie delicată, foarte dificilă pentru că viitorul multor oameni depinde de situaţia asta de la Dinamo, vorbim despre familiile jucătorilor, ale angajaţilor şi nu sunt puţini, ale acestor oameni care în ultimul an au fost alături de Dinamo.

Şi vor să ştie exact ce se va întâmpla cu acest club. Ca director sportiv, nu pot decât să fiu mândru şi să felicit jucătorii şi staff-ul tehnic pentru dăruirea şi profesionalismul de care au dat dovadă de la reunire până în momentul acesta.

ADVERTISEMENT

Şi în aceste momente dificile sunt aici şi se antrenează la capacitate maximă. Să sperăm că în curând, în cateva zile, vom afla ce se va întâmpla cu viitorul clubului Dinamo şi cei care vor avea putere de decizie să ia deciziile cele mai bune şi cele mai sănătoase pentru ca acest club imens să funcţioneze bine pe plan sportiv.

E clar că trebuie să se găsească un echilibru financiar faţă de toţi cei care sunt în momentul de faţă la Dinamo şi să se construiască corect şi transparent viitorului clubului”, a explicat directorul sportiv al „câinilor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1