Life

Daria Chiper nu a iertat-o pe Alexandra Ciomag pentru eliminarea de la Survivor România! Acuză o răfuială mai veche: „Ne-am mai întâlnit pe teren”

Daria Chiper a revenit în România după ce a fost eliminată în mod neașteptat de la Survivor 2023. Baschetbalista nu o iartă pe colega care a trimis-o acasă.
24.01.2023 | 17:56
Daria Chiper nu a iertato pe Alexandra Ciomag pentru eliminarea de la Survivor Romania Acuza o rafuiala mai veche Neam mai intalnit pe teren
Daria Chiper nu s-a împăcat nici acum cu eliminarea de la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daria Chiper a fost prima Războinică eliminată de la Survivor România, chiar de colega de echipă. Baschetbalista încă nu a iertat-o pe Alexandra Ciomag și spune că nu-i înțelege decizia.

Adevărul din spatele eliminării Dariei Chiper de la Survivor. Explicația posibilă pentru care Alexandra Ciomag a eliminat-o

Daria Chiper a ieșit repede de la Survivor România 2023, fiind prima Războinică care a părăsit competiția, în mod neașteptat. La revenirea în țară, a fost invitată în emisiunea La Măruță, pentru a lamuri mai mute aspecte.

ADVERTISEMENT

„Uitându-mă înapoi chiar îmi pare rău de niște decizii și momente petrecute acolo. Mă uit și îmi pare rău, mă gândesc cum era dacă eram acolo, mă bucuram și eu cu ei, stăteam și eu cu ei. A fost o experiență, clar nu aveam de unde să dau de așa ceva, să întâlnesc condițiile astea în altă parte”, a spus Daria Chieper la Pro TV.

Eliminarea s-a produs după ce Alexandra Ciomag a „provocat-o” la duel, deși putea alege un Faimos. Plecarea sportivei nu a supărat-o doar pe ea, ci și pe cei de acasă, care s-au revoltat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Baschetbalistele au mai fost adversare și înainte: „Ne-am mai întâlnit”

Deși a încercat să înțeleagă de ce a fost ea numită și i-a cerut și explicați coechipierei sale, motivele invocate au nemulțumit-o pe Daria Chiper. Astfel, baschetbalista s-a gândit că „răfuiala” are rădăcini mai adânci, de pe vremea când jucau în echipe adverse și s-au mai întâlnit pe teren.

„Am vorbit puțin cu ea, doar că nu a dat o explicație foarte inteligentă. M-am gândit și am luat-o așa, ok, că a luat decizia să ia de la Războinici, a luat de la Războinici, treaba ei.

ADVERTISEMENT

Dar m-am gândit după aia, chiar îți păream cea mai fraieră din toate? Și că am luat imunitatea, și că am jucat bine. Până atunci nu prea pierdusem, nu am avut niciun meci pierdut. Mi s-a părut puțin așa…

Mi-a zis că i s-a părut cel mai fairplay să joace cu mine, fiind cam din același domeniu, a jucat și ea baschet și noi fiind oarecum din același domeniu, ne-am mai întâlnit pe teren, dar nu am avut conflict”, a dezvăluit fosta concurentă de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Daria Chiper nu voia să plece acasă: „N-am avut nimic care să mă atragă înapoi”

Dintre Războinicii rămași la Survivor România, Daria o vede câștigătoare pe Alexandra Porkolab, dar și pe Andrei Krișan și Alin Chirilă. În schimb, pe Faimoși susține că nu a apucat să-i cunoască, dar că au șocat-o cu reacția avută la eliminarea sa.

„M-au șocat la final, când am plecat, că au empatizat cu plecarea mea. Mă așteptam să se bucure că plec acasă, dar Vica a venit la mine…”, a afirmat Daria Chiper.

De asemenea, Daria Chiper a dezvăluit că, spre deosebire de colegii săi, ea nu avea niciun motiv să plece acasă, în ciuda faptului că se simțea rău din cauza condițiilor meteo și cantității mici de hrană.

„Problema a fost la mine că a început să-mi fie rău de prin a patra, a cincea zi acolo…Foame ne era la toți. Ei au plecat instant cu ceva în plus, în ideea care aveau copii, soți, soții acasă, aveau o tragere spre casă mai mare decât a mea.

Eu am lăsat totul super bine acasă, n-am avut nimic care să mă atragă înapoi. Eu am avut seri în care am dat din orezul meu, nu-mi ajungea nici mie, dar am mai și dat…și lui Alin, care a făcut baraca”, a mărturisit fosta concurentă de la Survivor.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
Exclusiv: Victima lui Guru Bivolaru, detalii despre coșmarul prin care a trecut
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport!...
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport! Ți se face pielea de găină!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!