Life

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, ”adoptată” de Loredana Groza: ”L-am făcut foarte fericit”

Cel mai iubit muzical românesc, Mamma Mia, care o are în rolul principal pe Loredana Groza, va fi scena pe care o debutantă cu greutate, Daria, fiica lui Cătălin Crișan, își va face locul, în rolul fiicei vedetei.
27.10.2023 | 14:06
Daria fiica lui Catalin Crisan adoptata de Loredana Groza Lam facut foarte fericit
Daria, fiica celebrului Cătălin Crișan, fericită că va juca alături de Loredana Groza / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Muzicalul Mamma Mia este, probabil, cea mai de succes producție românească din domeniu. Cu actori celebri în distribuție, în frunte cu Loredana Groza, producția anunță o schimbare uriașă. Mai exact, un rol principal va fi interpretat de Daria Crișan. Iar tânăra artistă, fiica celebrului Cătălin Crișan, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit de ceea ce se întâmplă, acum, cu ea.

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, fericită că a obținut rolul din Mamma Mia

– Este primul casting la care participi?

Actorii dau multe castinguri în general, iar acesta nu este nici pe departe primul meu casting. Cred că, având experiența mai multor castinguri, ajungi ușor, ușor să scapi de emoțiile distructive din momentul probei și să rămai doar cu cele constructive. Cel mai important e să te simți bine și să te bucuri de moment. Eu asta am făcut la castingul de la Mamma Mia, astfel încât, la finalul zilei, m-am simțit împăcată și mulțumită de prestația mea, de energia mea.

ADVERTISEMENT

– Cum ai aflat de rol și de ce ai aplicat?

Țin minte că era o zi în care totul părea că merge prost…Asta până când m-a sunat cineva din echipa Mamma Mia să îmi propună participarea la casting. Am răspuns fără ezitare “Da, vin” și de atunci mi-a stat mintea numai la acest proiect, la acest rol, pe care îl simțeam că trebuie să fie al meu. Pentru mine, spectacolul de musical este locul ideal unde actoria, muzica și dansul se împletesc perfect, iar eu mă simt că peștele în apă.

– Te regăsești în personaj?

În foarte mare măsură, da. Sophie are o energie debordantă, este pasională, generoasă și vulnerabilă. Cred, totuși, că ea este mai visătoare decât mine. Însă, având în vedere faptul că abia încep să descopăr lumea ei, cu siguranță că pe măsură ce avansez în studiu și în repetiții, o voi cunoaște din ce în ce mai bine. Iar daca vreți și voi să o cunoașteți pe Sophie,  vă așteptam la Sala Palatului pe 16 și 17 decembrie.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Cătălin Crișan când a aflat vestea că Daria este ”fiica” Loredanei Groza

– Ai vreo temere când vine vorba de acest rol din Mama mia?

Atâta timp cât sunt sănătoasă și reușesc să mă mențin așa, nu exista niciun motiv real de frica în acest sens. Am încredere atât în mine, cât și în echipă.

– Este un proiect destul de mare, cu foarte mulți actori de renume, ai emoții?

Sunt foarte entuziasmată când vine vorba de acest proiect, indiferent la ce ne-am referi: actori, balet, regie, parte tehnica, locație, public etc. Sunt mereu cu ochii în patru și cu urechile ciulite, că să învăț cât mai multe din aceasta experiență. Echipa este minunată, am fost primita cu brațele deschise și călătoria noastră abia a început.

ADVERTISEMENT

– Cum ai reacționat când ai aflat că ai primit rolul principal?

M-am bucurat enorm și i-am mulțumit lui Dumnezeu… asta după ce m-am liniștit (râde, n. red.). Sunt o fire senzoriala, am emoții destul de înflăcărate, astfel încât, trăiesc la maxim orice mi se întâmplă, inclusiv vestea că rolul mi-a fost distribuit. Mi-au trebuit câteva minute să revin cu picioarele pe pământ, recunosc.

– Ce a spus mami?

Mama este mult mai rațională decât mine. Când am sunat-o să o anunț că am luat castingul, s-a bucurat enorm și mi-a spus că avea presentimentul că voi fi cea aleasă.

ADVERTISEMENT

– Pe Cătălin Crișan l-ai anunțat?

Bineînțeles! L-am făcut foarte fericit cu aceasta veste. Povestindu-i despre proiect și de faptul că vom juca la Sala Palatului, ne-am adus aminte cu drag de momentul în care am cântat împreună pe scena Salii Palatului, acum 6 ani, în cadrul concertului lui.

Daria Crișan, îndrăgostită lulea

– Cum este viață ta în afara scenei?

Una foarte fericita și de aceea, sunt extrem de recunoscătoare. Ador oboseala de după o zi în care simt că am făcut ceva constructiv.

– Ai un iubit? Cum vă înțelegeți?

Sunt într-o relație de 3 ani cu un om pe care daca îl numesc “iubit”, nu simt că este suficient. Avem o relație foarte sănătoasă, pentru că suntem cei mai buni prieteni. Îl cheamă Darisian, deci împărțim, pe lângă multe alte lucruri, și aproape același nume. Veți auzi acest nume din ce în ce mai des, atât în domeniul magiei și al mentalismului, pentru că, asta îi curge prin vene, dar și în zona de teatru/film, pentru că este actor.

– Ce iți place să faci în afară de teatru? Ce pasiuni mai ai?

Indiferent de zona artistica în care mă vă duce viață, dragostea mea cea mai mare rămâne muzica. Chiar daca am diploma de actor, chiar daca aș fi continuat medicina, nu există domeniu care să surclaseze muzica în sufletul meu.

Cum se înțelege Daria cu Raris, fratele ei: ”Avem gusturi diferite”

– În ceea ce privește relația cu Raris, de la ce vă mai înțepați?

Acum că am crescut, ne certam din ce în ce mai rar. Ne mai ciondănim din nimicuri, dar ne trece repede. Avem gusturi diferite uneori… mai ales la fete :))

– Vă sfătuiți când vine vorba de boacăne?

Mereu, absolut mereu… Dar în general, ne sfătuim tocmai că să prevenim eventualele “boacăne”.

Raris are piesa noua singur, tu ai un rol imens în Mama Mia… veți mai scoate piese împreună?

Cu siguranță că vom mai scoate piese împreună, dar, momentan, ne vom începe carierele muzicale individual, pe asta ne concentram acum. Însă, ceea ce nu știe lumea este că, deși vom scoate piese separat, noi, de fapt, le lucram în studio tot împreună. Nu prea exista sesiuni în care să compunem separat. Suntem o echipa bună și ne-am format un stil propriu de lucru.

– Ce urmează mai urmează pe plan profesional?

Așa cum spuneam și mai devreme, urmează multă muzică, scrisă cu sufletul.

ADVERTISEMENT