Life

Ce s-a ales de Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan. Cu ce se ocupă astăzi, ce face pentru bani

Ce face în prezent Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan? Din ce își câștigă banii? Este o femeie de succes și a fost premiată.
15.09.2023 | 07:48
Ce sa ales de Lucia Bubulac fosta sotie a lui Catalin Crisan Cu ce se ocupa astazi ce face pentru bani
Lucia Bubulac și Cătălin Crișan au fost împreună din 1995 până în 2009. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Celebrul artist Cătălin Crișan făcea furori în spațiul public, în urmă cu peste un deceniu, când se afișa cu Lucia Bubulac, fosta sa soție. Cei doi au avut o căsnicie din 1995 până în 2009, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, Daria și Raris. Odată cu divorțul, viața lui Cătălin Crișan și a Luciei Bubulac s-a schimbat.

Ce face în prezent Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan?

Pe Cătălin Crișan îl mai vedem astăzi la TV, din când în când, dar ce s-a întâmplat cu Lucia Bubulac? Aflați că în momentul de față are 59 de ani și a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, este încă un nume important.

ADVERTISEMENT

Lucia Bubulac, una dintre femeile de succes din România

Lucia Bubulac se dedică în prezent profesiei de medic, după ce ani buni a cochetat și cu muzica. Lucia Bubulac are scoase mai multe albume muzicale și se poate mândri și cu un duet alături de soprana Felicia Filip. Totodată, face parte din  top 100 de femei de succes, din România, datorită reușitelor sale.

Fosta parteneră de viață a lui Cătălin Crișan are propriul cabinet de familie de peste trei decenii, a fost asistent universitar în cadrul Facultății de Medicină ”Carol Davila”, a practicat profesoratul la catedra de Medicină de Familie și a publicat o carte, intitulată ”Stres, Emoții, Depresie, Cancer”.

ADVERTISEMENT

Cartea Luciei Bubulac a încasat vânzări foarte mari, drept urmare s-a ales cu un premiu foarte important pentru cariera sa, ”Premiul special categoria Medicină”. Se bucură de toate aceste realizări, mai ales că nu i-a fost ușor să depășească despărțirea de Cătălin Crișan”

”Toate lucrurile acestea mi-au folosit, pentru că și teza mea de doctorat are implicații în domeniul psihologiei, cancerul fiind până la urmă, ‘raul suprem’ și de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, poate stilul alimentar, modul în care percepi realitatea, felul în care gândești sau poate toate la un loc”, a declarat Lucia Bubulac, într-un interviu de anul trecut, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Lucia Bubulac, un medic de familie devotat

Lucia Bubulac își iubește nespus profesia de medic de familie, deoarece o ajută să-i cunoască mai bine pe oameni, pacienții săi, unii foarte vechi. Se bucură să îi ajute când au nevoie și spune că i se pare interesant să asiste la evoluția lor.

”Înseamnă foarte mult să fii medic de familie și să ai 32 de ani de carieră, dar important este cât de interesat ești să îți cunoști pacienții cu adevărat și să le vezi evoluția în timp”, ne-a mai declarat fosta soție a lui Cătălin Crișan.

ADVERTISEMENT

De altfel, Cătălin Crișan a încercat să-și refacă viața după separarea de Lucia Bubulac, dar s-a lovit de un nou eșec pe plan sentimental. A mai fost căsătorit cu Alina Cupșa, a doua oară, din 2010, însă în 2013 drumurile lor au luat-o pe căi diferite.

ADVERTISEMENT
Tags: