Sport

Daria Kasatkina – Sorana Cîrstea 5-7, 2-6 în turul 3 la WTA Miami 2024. Sorana, calificare spectaculoasă în optimi!

Sorana Cîrstea a făcut un nou meci foarte solid la Miami și obține astfel calificarea în optimile de finală. Românca s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-2.
24.03.2024 | 18:31
Daria Kasatkina  Sorana Cirstea 57 26 in turul 3 la WTA Miami 2024 Sorana calificare spectaculoasa in optimi
Daria Kasatkina - Sorana Cîrstea se joacă duminică, 24 martie, de la 17:00, în turul 3 al WTA Miami 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
24-03-2024
15:08

Daria Kasatkina - Sorana Cîrstea 5-7, 2-6

2-6 – GAME SET ȘI MECI Sorana Cîrstea! Jucătoarea din România se impune după o oră și 30 de minute. Un meci foarte bun făcut de Cîrstea care s-a calificat în optimile de finală.

2-5 – Sorana face încă un joc excelent de serviciu și se apropie la doar un game de victorie

2-4 – Kasatkina oprește seria Soranei și se apropie la două game-uri.

1-4 – Sorana își confirmă break-ul la 0. Jucătoarea din România este la doar 2 game-uri de victorie.

1-3 – Break Cîrstea!! Sorana revine de la 30-0 si face break 

1-2 – Românca rămâne în față în setul doi

1-1 – Rusoaica egalează la 1 după un game disputat

0-1 – Sorana își tine serviciul și trece în avantaj

Setul doi va începe cu Sorana la serviciu

5-7 – Set Sorana!!!După un început slab, jucătoarea din România revine și își adjudecă primul set

5-6 – Sorana revine de la 30-0 și se aproapie la doar un singur game de câștigarea setului.

5-5 – Kasatkina egalează și duce setul în prelungiri.

4-5 – Sorana câștigă 5 din ultimele 6 game-uri jucate și trece pentru prima dată în avantaj.

4-4 – Break Sorana!! Jucătoarea din România recuperează și cel de al doilea break și egalează la 4

4-3 – Sorana rămâne la un game în spatele rusoaicei. 

4-2 – Kasatkina reușește să oprească seria Soranei și pune, din nou, două game-uri în față

3-2 – Sorana își ține serviciul și se apropie la doar un game de jucătoarea din Rusia.

3-1 – Rebreak Sorana! După un game la retur ceva mai solid, jucătoarea din România recuperează unul din cele două break-uri.

3-0 – Dublu break Daria Kasatkina! Sorana face 3 greșeli neforțate pe forehand și își pierde din nou serviciul

2-0 – După un game disputat în care Sorana a avut 0-40 pe serviciul adversarei, Kasatkina reușește să salveze mingiile de break.

1-0 – Daria Kasatkina începe mai bine meciul și face break la 0

A început partida dintre Dariana Kasatkina și Sorana Cîrstea. Jucătoarea din România va servi prima 

24-03-2024
14:33

Daria Kasatkina și Sorana Cîrstea luptă pentru un premiu financiar uriaș la WTA Miami

Daria Kasatkina (11 WTA, favorită 10) și Sorana Cîrstea (24 WTA, favorită 19) se duelează în turul 3 la WTA Miami. Partida va începe nu înainte de ora 17:00, ora României și va putea fi urmărită la TV pe Digi Sport 2. 

Sorana Cîrstea caută să își ia revanșa în fața rusoaicei după meciul din urmă cu o lună și jumătate de la Abu Dhabi. Daria Kasatkina a învins-o pe româncă în sferturi, scor 6-2, 6-0. 

Mai mult decât atât, Daria Kasatkina și Sorana Cîrstea luptă pentru un premiu financiar uriaș. Cele două jucătoare și-au asigurat suma de 59.100 de dolari pentru calificarea în turul 3 la turneul din Florida. 

Totuși, jucătoarea care va merge în optimi va fi recompensată cu 101.000 de dolari, dar și 120 de puncte în clasamentul WTA. 

24-03-2024
08:54

Când se joacă Daria Kasatkina - Sorana Cîrstea, în turul 3 la WTA Miami

Daria Kasatkina (11 WTA) și Sorana Cîrstea (24 WTA) se duelează pentru un loc în optimile turneului WTA Miami. Meciul româncei este primul pe terenul 7 și va începe nu înainte de ora 17:00, ora României. 

Duelul va putea fi urmărit la TV pe Digi Sport 2 și în format live video online pe FANATIK.RO. Daria Kasatkina o conduce cu 2-1 pe Sorana Cîrstea la meciurile directe. Ultima întâlnire a avut loc în acest an în sferturi la Abu Dhabi. 

Daria Kasatkina s-a impus în minimum de seturi. Dacă își va lua revanșa în fața rusoaicei, Sorana Cîrstea se va duela în optimi cu învingătoarea din meciul Danielle Collins – Elina Avanesyan. 

După turneul din Florida, Sorana Cîrstea va pregăti sezonul de zgură sub comanda unui nou antrenor. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Albert Costa (48 de ani) este cel care o va pregăti pe româncă în perioada următoare.

De altfel, Sorana Cîrstea a dat declarații, în exclusivitate, pentru FANATIK după victoria categorică din turul 2 la Miami cu Sloane Stephens, scor 6-2, 6-1. 

După ce a eliminat-o fără emoții pe Sloane Stephens, în turul 2 al turneului WTA Miami 2024, Sorana Cîrstea caută calificarea în optimile de finală ale competiției. Pentru a ajunge în optimi, românca trebuie să treacă de rusoaica Daria Kasatkina. Prima rachetă a României are un nou antrenor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și confirmată de sportiva din Târgoviște.

Daria Kasatkina – Sorana Cîrstea, live video online, în turul 3 al WTA Miami 2024

Sorana Cîrstea a învins-o pe Sloane Stephens cu 6-2, 6-1 în turul 2 al turneului american. Prin această victorie, românca are garantat un premiu de 59.100 de dolari. Eava primi și 65 de puncte în clasamentul WTA. Sorana ocupă locul 24 în ierarhia globală.

ADVERTISEMENT

După ce a trecut de ocupanta locului 41 în clasamentul WTA, Sorana va trebui să dea piept în turul 3 cu jucătoarea aflată pe poziția a 11-a în aceeași ierarhie. Așadar, meciul cu Daria Kasatkina se anunță a fi mult mai dificil pentru Cîrstea.

Rusoaica a început competiția tot din turul 2, acolo unde a trecut de Claire Liu. Kasatkina a câștigat primul set cu 6-0, iar în al doilea a beneficia de abandonul rivalei sale, la scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Daria Kasatkina – Sorana Cîrstea

Partida dintre Kasatkina și Cîrstea este transmisă în România pe postul de televiziune Digisport 2. Meciul poate fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe FANATIK.ro.

Meciul Soranei Cîrstea se va juca pe terenul 7 și va fi prima partidă a zilei disputată pe această arenă. Astfel, este sigur că duelul are ca oră de start ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Cu cine ar putea juca Sorana Cîrstea în optimile WTA Miami 2024

Câștigătoarea meciului Daria Kasatkina – Sorana Cîrstea va întâlni în optimi jucătoarea care se va impune în meciul dintre americanca Danielle Collins (30 de ani, 53 WTA) și rusoaica Elina Avanesyan (21 de ani, 65 WTA). Meciul celor două se dispută tot duminică, 24 martie, după 22:30.

Sorana Cîrstea a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK.ro, că reputatul antrenor Albert Costa o va ajuta să se pregătească pentru sezonul de zgură, după finalul turneului de la Miami.

ADVERTISEMENT

Cote pariuri la meciul Kasatkina – Cîrstea

Rusoaica este favorită în meciul pe care îl va juca împotriva Soranei. Casele de pariuri oferă o cotă de 1,80 pe succesul Dariei Kasatkina, în timp ce o victorie a româncei are cota 2,02.

O victorie cu 2-0 a Soranei este cotată cu 3,25, în timp ce un succes cu 2-1 al româncei are c ota 4,80. Cota pe 2-0 pentru rusoaică este 2,81, iar victoria Kasatkinei cu 2-1 are cota 4,45.

Daria Kasatkina – Sorana Cîrstea, live stream, 17:00, Digisport 2

La turneul WTA Miami 2024 au participat alte trei românce, în afara Soranei Cîrstea. Ana Bogdan, Jaquelin Cristian și Simona Halep au fost eliminate în turul 1.

Înaintea startului partidei singurei românce rămase în competiție se știu deja patru meciuri din optimi: Sakkari – Kalinsakaya, Keys – Rybakina, Azarenka – Boulter și Putintseva – Kalinina.

ADVERTISEMENT