Life

Daria Radionova, mai fericită ca niciodată. Cum a fost răsfățată de Alex Bodi

09.03.2021 | 09:21
Daria Radionova mai fericita ca niciodata Cum a fost rasfatata de Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Daria Radionova trăiește o frumoasă poveste de dragoste și este mai fericită ca niciodată în brațele lui Alex Bodi, cu care are o relație de mai bine de jumătate de an. Frumoasa șatenă este răsfățată frecvent de omul de afaceri din Mediaș. 

Cunoscutul afacerist nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta sentimentele și iubirea pe care i-o poartă tinerei originare din Republica Moldova. La fel s-a întâmplat și de 8 Martie când a surprins-o cu mai multe buchete imense de trandafiri roșii și albi.

ADVERTISEMENT

Șatena este răsfățată peste măsură de Alex Bodi, care are grijă să nu-i lipsească nimic iubitei sale, în ciuda faptului că este arestat la domiciliu și nu are voie să părăsească locuința din Tunari. Omul de afaceri nu trece cu vederea niciun moment alături de Daria Radionova.

Daria Radionova, răsfățată complet de iubitul ei, Alex Bodi

Alex Bodi o face pe Daria Radionova să se simtă specială din toată punctele de vedere, de la inelul de logodnă de mii de euro până la buchetele de flori primite în urmă cu foarte puțin timp. Și nu o spunem noi, ci imaginile postate în mediul online de tânăra de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa moldoveancă a publicat mai multe fotografii și filmulețe în care se mândrește cu surprizele plăcute de care a avut parte recent. Șatena a rămas impresionată de gestul partenerului ei de viață, care se află în război cu fosta iubită, Bianca Drăgușanu.

Daria Radionova încearcă să se țină departe de acest scandal monstru și spune că blondina spune foarte multe minciuni, referindu-se aici și la bătăile încasate din partea omului de afaceri în timpul celor doi ani de relație cu năbădăi.

ADVERTISEMENT

„De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine și nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violență. Eu cred că este vorba și despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greșit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o.

Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni. Deci, cine se ascunde ca un șoricel? Absolut totul merge înainte și chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei.

ADVERTISEMENT

Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el. De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent și sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită față de ce vezi în presă.

Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect și o să încerc să ignor toate provocările”, a declarat la un moment dat Daria Radionova despre relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT