Sport

Dario Bonetti, probleme mari după infectarea cu COVID-19: ”A avut febră 39,4”

Noi informații despre starea de sănătate a lui Dario Bonetti. Antrenorul a fost diagnosticat cu COVID-19 și a trecut prin momente dificile
20.09.2021 | 14:45
Dario Bonetti probleme mari dupa infectarea cu COVID19 A avut febra 394
Suporterii acționari din programul DDB i-au cerut lui Dario Bonetti să își dea demisia după umilința cu FCSB! foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Dinamo, Dario Boneti, se află în izolare, în Italia, după ce s-a infectat cu COVID-19. Avocatul tehnicianul a dat noi detalii despre starea lui.

Dario Bonetti a fost înlăturat de la conducerea lui Dinamo după eșecul istoric în derby-ul cu FCSB, pierdut de ”câini” cu 0-6. Imediat după meci a fost anunțat că nu mai este antrenorul echipei.

ADVERTISEMENT

Anna Maria De Mattei, avocatul lui Dario Bonetti: ”Sperăm să fie bine”

Eșecul cu FCSB 0-6 în derby de România i-a fost fatal din punct de vedere profesional lui Dario Bonetti. Fostul antrenor al lui Dinamo a fost destituit și a plecat, acasă, în Italia.

Tehnicianul de 60 de ani a fost diagnosticat cu COVID-19 și se află în izolare în propria locuință. Avocatul lui Bonetti spune că antrenorul are probleme mari din cauza virusului Sars-Cov-2, iar medicii au dispus izolarea lui imediată la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Anna Maria De Mattei, avocatul și soția lui Dario Bonetti a transmis informațiile despre starea tehnicianului și îi acuză pe oficialii din Ștefan cel Mare că nici nu sunt interesați de sănătatea fostului antrenor.

”Dario a făcut febră, a avut 39,4. Acum nu mai are, i-a scăzut la 36. Sperăm să fie bine. Dinamo nici măcar nu a întrebat ceva despre starea lui de sănătate”, a spus Anna Maria De Mattei, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Oficialii dinamoviști au crezut că italianul minte când a anunțat că are COVID

Demis imediat după eșecul cu FCSB, Dario Bonetti a plecat în Italia pentru 24 de ore. Avea să revină în România pentru a discuta condițiile ruperii contractului, care nu au avut nicio finalitate.

S-a întors în peninsulă și a anunțat că este infectat cu COVID-19 și a sugerat oficialilor din Ștefan cel Mare să testeze toți jucătorii și staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

Reacția dinamoviștilor a fost incredibilă. Administratorul judiciar al clubului a spus că nu-l crede pe italian și că totul ar putea fi o strategie a avocatului care îi este și soție pentru a obține despăgubiri financiare.

”Nu avem nicio dovadă a faptului că Bonetti e pozitiv. Avem doar declarația nevestei, pe care, cu foarte mult respect, o pun rău de tot la îndoială”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo.

Ulterior a apărut și dovada și rezultatului testului efectuat de Dario Bonetti în Italia. Acesta atestă că fostul antrenor al lui Dinamo este infectat cu COVID-19.

Sursa foto: GSP.ro
ADVERTISEMENT