Life

Darius Mabda, copilul care a plecat de acasă pentru a câștiga Românii au Talent. „Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat”

Darius Mabda, a devenit copilul minune după ce a reușit să câștige Românii au Talent, sezonul 12. Micuțul ascunde și o poveste de viață ruptă din filme
28.05.2022 | 07:25
Darius Mabda copilul care a plecat de acasa pentru a castiga Romanii au Talent Mama ma suna in fiecare zi ma intreaba mereu daca am mancat
Darius Mabda, copilul care a plecat de acasă pentru a câștiga Românii au Talent, sezonul 12. Sursa foto - protv.ro
ADVERTISEMENT

Darius Mabda a dat lovitura și a plecat acasă cu marele premiu al emisiunii Românii au Talent, sezonul 12, dar a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă pentru a ajunge la un asemenea nivel.

Cum a plecat Darius Mabda de acasă pentru a câștiga Românii au Talent.

Puștiul aproape că nu a avut copilărie și a renunțat la multe lucruri de care cei de vârsta lui se bucură. Cel mai important, fără doar și poate, liniștea pe care ți-o oferă părinții și casa.

ADVERTISEMENT

Darius Mabda a înțeles de mic faptul că performanța cere sacrificii uriașe. Pasionat de dans, acesta a fost nevoit să plece de acasă într-un alt oraș pentru a putea să-și continue studiile.

Și-a convins mama că acesta e cel mai bun lucru pentru el și a ajuns din Oradea în Cluj Napoca, acolo unde aprofundează arta dansului.

ADVERTISEMENT

Culmea, s-a apucat de această artă după ce a văzut mai mulți copii dansând la emisiunea Românii au Talent, show pe care a reușit acum să-l câștige.

”Mă numesc Darius Mabda, am 13 ani și sunt din Oradea. Mă ocup cu dansul. Tatăl meu este la pensie, a fost polițist, iar mami este secretară la o firmă de construcții”

ADVERTISEMENT

„Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează și mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei până m-au dus la dans, acum cinci ani”

„Am fost dintotdeauna atras de dans, atunci când auzeam muzică simțeam o plăcere și îmi venea să dansez tot timpul”, a transmis Darius Mabda încă din preselecțiile emisiunii.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să facă Darius Mabda cu premiul de la Românii au Talent

Cel mai probabil, o parte din banii câștigați pe scena Românii au Talent vor fi investiți chiar în el și în munca și pasiunea pentru dans.

Pe lângă trofeul acordat la finalul sezonului 12 a emisiunii de la Pro TV, Darius Mabda visează cu ochii deschiși să ajungă un balerin de clasă mondială.

„Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine.”

„Cel mai mare vis al meu este dacă o să devin balerin, e să ajung la Teatrul Balșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac”, și-a continuat povestea Darius Mabda.

ADVERTISEMENT