Sport

Darius Olaru, făcut praf de Adrian Porumboiu. ”E golgheter într-un campionat de surdomuți”

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, nu-l impresionează pe Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru și fost patron al echipei de fotbal FC Vaslui.
17.01.2024 | 21:33
Darius Olaru facut praf de Adrian Porumboiu E golgheter intrun campionat de surdomuti
Darius Olaru, făcut praf de Adrian Porumboiu. ”E golgheter într-un campionat de surdomuți”
ADVERTISEMENT

Fotbalistul celor de la FCSB este golgheterul la zi al SuperLigii, însă Adrian Porumboiu nu crede că această statistică ar trebui să impresioneze pe cineva, în condițiile în care cele 10 reușite ar fi fost realizate ”într-un campionat de surdomuți”.

Darius Olaru, făcut praf de Adrian Porumboiu.

Atacul lui Porumboiu este neașteptat în condițiile în care Darius Olaru nu a avut niciodată nimic de împărțit cu fostul arbitru. De remarcat, totuși, că Adrian Porumboiu a avut doar cuvinte de laudă pentru un alt jucător de la FCSB: Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

”Nu e de golgheter, stați cuminți… A dat și el acolo niște goluri, dar nu are nicio treabă cu golgheterul… E golgheter într-un campionat în care joacă mai mult surdomuți. E greu, dar nu mai contează. Nu îmi place că e tot timpul pe jos…

Nu, nu… Nu e un jucător care îmi place. La fiecare atingere, pac, cade ba pe burtă, ba pe fund. Nu îmi place. Fiecare are preferințele lui. Florinel Coman. Coman îmi place. Când pune piciorul pe minge, mingea zici că are mai multe petice și le lipește imediat el când o atinge cu exteriorul.

ADVERTISEMENT

E fotbalist. E altceva. Te uiți cu plăcere. La Olaru, ce să… Îl văd tot timpul cum cade pe jos”, a declarat Adrian Porumboiu, conform Prosport. Cu toate acestea, Darius Olaru rămâne unul dintre cei mai în formă jucători din SuperLiga, astfel că în această iarnă mai multe formații din Europa s-ar fi interesat de căpitanul FCSB.

Ar fi intrat pe fir, așadar, formații ca Monza, Torino, Anderlecht sau Gent, însă nimic nu s-a concretizat. De altfel, MM Stoica anunța că speră ca Darius Olaru nu se va transfera în această iarnă. Mai mult, mai în glumă mai în serios, oficialul celor de la FCSB anunța că nu și-ar dori ca acesta să plece degrabă de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Sportiv da, ar fi o lovitură, da nu cred că se va întâmpla asta. Eu, în continuare, cred că sunt sume mari. Plus că în iarnă nu prea se dau aşa bani mulţi. Acum, la noi (n.r. – în România), văd că se dau sume mari. Dă Rapidul”, a declarat MM Stoica la Orangesport.

Chiar și așa, conform voetbal24.be, Anderlecht ar fi oferit 3 milioane de euro pentru fotbalist, însă Gigi Becali nu va permite ca Olaru să plece de la echipă sub 5 milioane de euro, situație similară pentru Florinel Coman. ”Anderlecht vrea să câștige cursa cu Gent pentru pentru acest transfer”, au titrat jurnaliștii belgieni.

ADVERTISEMENT

Cei de la Anderlecht l-ar fi dorit pe Olaru cu orice preț, astfel că la vară e de așteptat ca belgienii să pluseze și să-l convingă pe Gigi Becali să-l vândă pe Olaru în Belgia. ”Având în vedere viitorul incert al jucătorilor împrumutați, Justin Lonwijk și Thomas Delaney, dar și faptul că mijlocașii Kristian Arnstad, Majeed Ashimeru și Amadou Diawara ar putea pleca, Anderlecht îl vede pe Olaru drept un potențial jucător care poate întări echipa în următorul sezon”, au transmis belgienii.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.90 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la FCSB - UTA Arad