Sport

Adrian Porumboiu l-a făcut în toate felurile pe Marius Avram: „Dacă Ion Crăciunescu este dinozaur, el nici căcărează nu este”

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Marius Avram după contra pe care a avut-o cu Ion Crăciunescu. Cei doi au avut o dispută după faza controversată din CFR Cluj - FCSB 1-1.
19.12.2023 | 15:15
Adrian Porumboiu la facut in toate felurile pe Marius Avram Daca Ion Craciunescu este dinozaur el nici cacareaza nu este
Adrian Porumboiu l-a luat la țintă pe Marius Avram după disputa cu Ion Crăciunescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu l-a desființat pe Marius Avram pentru discursul pe care fostul arbitru l-a avut la adresa lui Ion Crăciunescu. Cei din urmă s-au contrat dur după golul anulat al lui Florinel Coman în derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1.

Adrian Porumboiu, atac dur la adresa lui Marius Avaram: „Neobrăzare”

Florinel Coman a înscris cu un șut de la distanță împotriva CFR-ului, însă reușita jucătorului de la FCSB a fost anulată pentru un fault în construcția fazei a lui Valentin Crețu asupra lui Philip Otele. Foștii arbitri Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu au susținut în presă că fundașul de la FCSB a faultat.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, fostul arbitru Marius Avram a spus că totul este regulamentar. Ion Crăciunescu a început disputa, precizând că nu vrea să fie comparat cu Marius Avram. Replica fostului arbitru FIFA nu a întârziat să apară, numindu-l „dinozaur” pe Crăciunescu.

Adrian Porumboiu s-a simțit atacat și a ținut să intervină. „Marius Avram și-a permis o neobrăzare să-l numească așa pe Ion Crăciunescu și pe cale de consecință și pe mine sau pe alții, cum ar fi Igna. Nu e normal”, a declarat Adrian Porumboiu, la Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT

„Un puțulică spune de cine vrea el. Dacă Ion Crăciunescu este dinozaur, el nici căcărează nu este”

Ulterior, Adrian Porumboiu și-a ascuțit atacurile și a avut un discurs dur la adresa lui Marius Avram pe care l-a numit în toate felurile. Fost patron la FC Vaslui, Porumboiu aștepta scuze din partea lui Avram.

„Nu are nici vârstă și nici altceva care să-i permită asta. Un puțulică spune de cine vrea el. Păi el a fost la grupa pitici în arbitraj. A intrat pe sub gard în arbitraj. Mă așteptam să-și ceară totuși scuze. Dacă Ion Crăciunescu este dinozaur, el nici căcărează nu este”, a mai spus Adrian Porumboiu, extrem de revoltat.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Marius Avram despre Porumboiu și Crăciunescu: „Dinozaurii simt că se apropie asteroidul care va duce la dispariția lor”

Marius Avram susține că Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu nu oferă explicații pertinente iubitorilor fotbalului din România. „Am încercat să înțeleg care sunt motivele care au dus la aceste atacuri repet, neprovocate, la adresa mea din partea unui fost arbitru.

Probabil iminenta irelevanță a generat un fel de invidie, de panică. Voi continua să îmi fac treaba așa cum cred eu că e mai bine, pentru a oferi iubitorilor fotbalului o înțelegere mai bună a arbitrajului.

ADVERTISEMENT

În fotbalul românesc există așa-ziși “dinozauri”, dar nu sunt unii care sperie, ci unii care mai mult amuză. Acești “dinozauri” simt că se apropie asteroidul irelevanței care va duce la dispariția lor și intră în panică, atacă, “mușcă”, jignesc oameni a căror singură vină este că au altă părere.

Indiferent de zbaterile lor, publicul inteligent va face diferența și îmi place să cred că trăiesc încă într-o țară în care, dacă exprim o părere, nu sunt obligat să accept jignirile nimănui”, au fost cuvintele lui Marius Avram.

ADVERTISEMENT