Sport

Darius Olaru, transferul iernii în fotbalul românesc?! Ce scriu belgienii despre căpitanul FCSB-ului

Darius Olaru a făcut o primă parte de campionat excelentă, iar presa belgiană scrie că două mari cluburi din această țară sunt interesate de transferul căpitanului de la FCSB.
28.12.2023 | 12:00
Darius Olaru transferul iernii in fotbalul romanesc Ce scriu belgienii despre capitanul FCSBului
Darius Olaru a făcut o primă parte de campionat excelentă, iar presa belgiană scrie că două mari cluburi din această țară sunt interesate de transferul căpitanului de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul are 10 goluri marcate și conduce clasamentul golgheterilor din SuperLiga. Cota de piață a lui Olaru a crescut cu 1,2 milioane de euro, de la 5,3 milioane de euro, la 6,5 milioane de euro.

Unde s-ar putea transfera Darius Olaru, căpitanul FCSB

Prestațiile foarte bune avute în prima parte a campionatului i-ar putea aduce un transfer în străinătate căpitanului de la FCSB. Presa din Belgia scrie că există un interes uriaș din această țară pentru Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

”Anderlecht și Gent par să fie una la gâtul alteia în următoarele luni. Cele două s-ar putea confrunta și în perioada de transferuri, cu Darius Olaru pe lista de mercato a amândurora. Oricine vrea să-l semneze pe Olaru va trebui să bage adânc în buzunare.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat deja că nu-și va lăsa căpitanul să plece pentru mai puțin de 7 milioane de euro. Prețul solicitat pentru Olaru ar putea fi peste bugetul lui Gent.

ADVERTISEMENT

Gent are resurse limitate, însă Anderlecht și-ar putea permite să plătească. Pe lângă Anderlecht și Gent, două cluburi italiene ar fi interesate și ele de achiziția lui Olaru. Acestea sunt Monza și Torino”, a scris publicația Voetbalnieuws.

Becali a refuzat 6 milioane de euro pentru Olaru

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoichiță a vorbit despre modul în care Darius Olaru reușește să-și surprindă adversarii și să înscrie foarte des, fiind golgheterul campionatului. Directorul tehnic al FRF este de părere că jucătorul are avantajul că nu se teme să intre în careu, așa cum o fac alți mijlocași.

ADVERTISEMENT

”Olaru are ghete cu protecție termică, nu-l frige careul. Sunt unii mijlocași care nu se apropie de careu, pe el nu-l frige niciodată. Intră în careu, de aia dă foarte multe goluri. Lovește bine mingea”, a remarcat Stoichiță.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit într-o emisiune FANATIK SUPERLIGA din luna octombrie că a refuzat o ofertă importantă pentru Darius Olaru de la un club din Europa, deoarece nu a fost mulțumit de condițiile financiare.

ADVERTISEMENT

”Eu tot timpul vorbesc de bani, pentru că banul arată valoarea. De ce aurul e mai scump, de ce argintul e mai scump? Care e mai valoros, e mai scump. Eu acum trei zile am avut 6 milioane pe Olaru și am zis că vreau 8. Este o echipă din Europa. Oamenii nu vor să se afle”, spunea Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,67 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad