Sport

Darius Olaru și-a cerut iubita în căsătorie. Căpitanul FCSB-ului, replici spumoase cu MM Stoica

Darius Olaru este un alt fotbalist care a decis să spună 'adio' burlăciei în această pauză competițională. Căpitanul FCSB-ului calcă pe urmele lui Hagi, Mățan și Târnovanu.
29.12.2023 | 23:05
Darius Olaru sia cerut iubita in casatorie Capitanul FCSBului replici spumoase cu MM Stoica
Darius Olaru a decis sa se insoare
ADVERTISEMENT

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, a adus un plus de emoție și bucurie în lumea sportului și a fanilor săi, făcând pasul cel mare în relația sa cu Cristina Pădurean. Într-un cadru romantic, la umbra Burj Khalifa din Dubai, Olaru a pregătit o cerere în căsătorie surpriză, cu petale de trandafir, lumânări și un mesaj luminat: “Will you marry me?”.

Darius Olaru termină 2023 în forță. Și-a cerut iubita în căsătorie

Cristina Pădurean, absolventă a Facultății de Drept, a răspuns afirmativ și a împărtășit momentul fericit cu urmăritorii săi pe rețelele sociale. Fotografii cu decorul romantic și inelul de logodnă au stârnit reacții de bucurie și felicitări din partea prietenilor, colegilor de echipă și a susținătorilor FCSB.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a ales un moment special, într-o vacanță de lux în Dubai, pentru a face pasul cel mare și a-și anunța intenția de a se căsători. Acest gest profund și personal al căpitanului FCSB adaugă o notă de autenticitate și umanitate în peisajul sportiv, arătând că fotbaliștii, pe lângă performanțele de pe teren, trăiesc și momente importante în viața lor personală.

În acest context, Olaru se alătură altor fotbaliști români care au ales să își oficializeze relațiile în această perioadă, cum ar fi Ianis Hagi și Alexandru Mățan. Ianis Hagi și Alexandru Mățan și-au unit destinele în căsătorie, iar Ștefan Târnovanu și-a cerut iubita în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a bucurat pentru Olaru

Aceste momente personale aduc o notă de intimitate și autenticitate în peisajul sportiv, conectându-i și mai mult pe acești atleți cu suporterii lor. Faptul că fotbaliștii aleg să împărtășească astfel de momente cu fanii dovedește legătura specială dintre sportivi și comunitatea care îi susține.

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a reacționat prompt la vestea căsătoriei lui Darius Olaru, transmițând felicitări și urări de fericire. Comentariul său plin de umor, “Casă de piatră! Luna de miere în Mexic?”, a stârnit zâmbete printre fani și colegii de echipă.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru încheie astfel anul 2023 într-un mod plin de bucurie și împliniri, pe plan atât sportiv, cât și personal. În calitate de căpitan al celor de la FCSB, Olaru a avut un rol esențial în performanțele echipei în campionatul intern, contribuind la clasarea pe primul loc și devenind golgheterul Ligii 1.

Succesele pe teren se îmbină acum cu momente de fericire și emoție în viața căpitanului, care se pregătește de o nouă etapă importantă alături de viitoarea sa soție, Cristina Pădurean.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a atras atenția unor cluburi de prestigiu din Serie A și din Belgia. Echipe precum Monza, reprezentanta Seriei A, au arătat un interes concret în achiziționarea serviciilor lui Olaru.

Cu 10 goluri marcate în cele 21 de partide disputate în acest tur de campionat, Olaru a devenit cel mai curtat jucător de la FCSB. Pe locul secund în acest top este Florinel Coman. Cei doi au reușit, împreună, să ducă FCSB pe prima poziție în Superligă.

ADVERTISEMENT