Sport

Darren Cahill, reacție emoționantă după titlul câștigat de Simona Halep la Melbourne. Cum a celebrat victoria fostei eleve

Simona Halep a câștigat primul turneu din 2022 sub privirile unui spectator de lux. Darren Cahill, fostul antrenor al româncei, a trăit la intensitate maximă finala cu Veronika Kudermetova, de la Summer Set 1.
09.01.2022 | 11:50
Darren Cahill reactie emotionanta dupa titlul castigat de Simona Halep la Melbourne Cum a celebrat victoria fostei eleve
Darren Cahill, reacție emoționantă după titlul câștigat de Simona Halep la Melbourne. Cum a celebrat victoria fostei eleve. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Toamna trecută, Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill, dar relația dintre cei doi a rămas una extrem de strânsă.

Australianul în vârstă de 56 de ani a urmărit din tribune victoria de la Melbourne Summer Set 1, acolo unde românca a trecut în două seturi de Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-3.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill a trăit la intensitate maximă finala câștigată de Simona Halep la Melbourne Summer Set 1

Cahill a avut astfel parte de o bucurie dublă la Melbourne. În prezent antrenorul Amandei Anisimova, care a câștigat Summer Set 2 chiar înainte de meciul Simonei, australianul a rămas să vadă și cealaltă finală și a trăit partida ca și cum Halep ar fi în continuare eleva lui.

Antrenorul australian a urmărit meciul dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova extrem de tensionat, dar cu mare atenție, iar la final s-a bucurat pentru succesul fostei sale eleve.

ADVERTISEMENT

Simona Halep i-a dedicat victoria lui Darren Cahill

La finalul primului turneu câștigat din 2022, Simona Halep i-a dedicat victoria lui Darren Cahill, căruia i-a mulțumit pentru tot sprijinul acordat în carieră.

„Este minunat să am un nou discurs aici, pe acest teren. Acum trei ani, după finala Australian Open, am vorbit ca învinsă. Veronika, te felicit. Poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți urez succes la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc echipei mele, știu că nu este ușor să lucreze cu mine. Dar haideți să continuăm cu victoriile, îmi place acest sentiment.

Mulțumesc și lui Darren Cahill, l-am văzut pe ecrane. Este în continuare în familia mea, chiar dacă nu mai face parte din echipă. Felicit organizatorii, condițiile sunt foarte bune, ne simțim în siguranță”, a declarat Simona Halep la ceremonia de premiere.

ADVERTISEMENT

Ce urmează pentru Halep după Summer Set 1

În mod normal, Simona Halep ar fi trebuit să joace începând de luni, 10 ianuarie, la WTA Sydney, dar sportiva care va începe de pe locul 15 a preferat să se menajeze pentru primul Grand Slam al anului.

Astfel, următoarea competiție la care joacă Halep este Australian Open 2022, programat să aibă loc în perioada 17-30 ianuarie.

ADVERTISEMENT