Sport

„Vraciul” Marijana Kovacevic face minuni! Daniel Bîrligea, marcator în Universitatea Craiova – CFR Cluj la doar 3 minute după ce a intrat pe teren. Video

Daniel Bîrligea a marcat pentru CFR Cluj în derby-ul cu Universitatea Craiova la doar 3 minute după ce a intrat pe teren. Atacantul a fost recuperat miraculos la Belgrad.
25.04.2024 | 23:45
Vraciul Marijana Kovacevic face minuni Daniel Birligea marcator in Universitatea Craiova  CFR Cluj la doar 3 minute dupa ce a intrat pe teren Video
Daniel Bîrligea a marcat pentru CFR Cluj în derby-ul cu Universitatea Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Daniel Bîrligea a deschis scorul în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 24 de ani a înscris în minutul 71, la doar 3 minute după ce a fost introdus pe teren. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Daniel Bîrligea a fost recuperat miraculos după accidentarea din derby-ul cu Farul (1-5).

Daniel Bîrligea, marcator în Universitatea Craiova – CFR Cluj la doar 3 minute după ce a intrat pe teren

După o primă repriză fără ocazii de gol, Universitatea Craiova și CFR Cluj au dat drumul la spectacol în partea a doua a meciului. Ambele formații au trecut pe lângă deschiderea scorului în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, CFR Cluj a fost cea care a ieșit la rampă. Tandemul Francisc Dican – Ovidiu Hoban a mutat inspirat în minutul 68. Peter Michael a scos de pe teren, iar în locul său a fost introdus Daniel Bîrligea.

Atacantul care a fost la un pas să nu prindă foaia de joc pentru derby-ul cu Universitatea Craiova a marcat la doar 3 minute după ce a intrat pe teren. Tachtsidis a ținut mingea în joc și i-a pasat lui Bîrligea. Internaționalul român a înscris cu un șut din unghi, printre picioarele lui Laurențiu Popescu. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

„Vraciul” Marijana Kovacevic face minuni! L-a recuperat pe Daniel Bîrligea pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Daniel Bîrligea s-a accidentat în meciul de tristă amintire pentru CFR Cluj, scor 1-5 cu Farul, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost trimis în regim de urgență la vraciul Marijana Kovacevic, la Belgrad, unde urmează să ajungă și Florinel Coman.

Totul, pentru ca Daniel Bîrligea să fie recuperat pentru derby-ul extrem de important cu Universitatea Craiova pentru locurile de cupe europene. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că după un tratament intens Daniel Bîrligea a plecat de la Belgrad direct la Craiova.

ADVERTISEMENT

Daniel Bîrligea s-a alăturat restul lotului în Bănie. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Daniel Bîrligea nu a fost titular în duelul cu oltenii. Bîrligea a ajuns la 4 goluri marcate în play-off după „hattrick-ul” din derby-ul cu Rapid (4-1).

Atacantul ardelenilor a fost aproape să facă „dubla” în derby-ul cu Universitatea Craiova. În minutul 81, Deac i-a pus mingea pe cap lui Philip Otele, dar Laurențiu Popescu a respins mingea. Din corner mingea a ajuns la Bîrligea, dar șutul acestuia s-a dus pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

În derby-ul cu Farul (1-5), Daniel Bîrligea a fost înlocuit în minutul 45+1 cu Peter Michael. În primă fază, atacantul a acuzat că a suferit o întindere, însă în urma RMN-ului efectuat a fost trimis de urgență la Belgrad.

ADVERTISEMENT