News

Dat în urmărire națională după ce a bătut cu bestialitate doi oameni într-o scară de bloc. Motivul e incredibil. Video

Un individ considerat periculos din Deva a fost dat în urmărire națională după ce a bătut cu bestialitate doi oameni într-o scară de bloc.
10.01.2023 | 19:47
Dat in urmarire nationala dupa ce a batut cu bestialitate doi oameni intro scara de bloc Motivul e incredibil Video
Bătăuș căutat în întreaga țară. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Imaginile violente au fost surprinse de camerele de supraveghere din scara blocului și au șocat opinia publică din România. În acestea se vede cum un bărbat și o femeie coboară dintr-un lift, unde sunt așteptați de atacator.

Bărbat dat în urmărire națională după ce a bătut doi oameni

Cei doi ar fi fost atacați dintr-un motiv cel puțin bizar: atacatorul era nemulțumit că nu a fost invitat la o petrecere pe care victimele au organizat-o. CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE.

ADVERTISEMENT

“Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 12:45, un bărbat de 41 de ani, din Deva, a agresat fizic o femeie şi un bărbat, în scara unui bloc de locuinţe din Deva. 

În acest caz, poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cursul acestei zile, în urma administrării probatoriului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Poliţiştii continuă activităţile specifice în scopul punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă, bărbatul fiind pus în urmărire naţională”, a transmis IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Bătăușul e Claudiu Gheorghe Roznovan, o veche cunoștință a polițiștilor pentru desele episoade violente în care a fost implicat și în trecut.

Roznovan va fi reținut pentru 30 de zile, însă înainte polițiștii fac apel la populație pentru a-l prinde.

ADVERTISEMENT

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. În baza art.226 C.p.p. rap. la art.223 alin.1 lit.a) şi alin.2 C.p.p. şi art.202 alin.1 C.p.p., dispune arestarea preventivă, în lipsă, a inculpatului ROZNOVAN CLAUDIU GHEORGHE cercetat pentru săvârșirea a două infracţiuni de lovirea şi alte violenţe, fapte prev. și ped. de art.193 alin.2 C.p., cu aplicarea art.38 alin.1 C.p., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis pe numele inculpatului. În baza disp.230 alin.1-4 C.p.p., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privind pe inculpat.

Respinge cererea formulată de apărătorul desemnat din oficiu, privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar ori a arestului la domiciliu. În baza art.275 alin.3 C.p.p., cheltuielile judiciare în cuantum de 100 de lei avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu în cuantum de 340 lei se avansează din fondul special al Ministerului Justiţiei către Baroul Hunedoara. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 09.01.2023, ora 10,41″, este precizat în minuta Judecătoriei Deva, potrivit Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Conform Stirile PRO TV Viorel Caragea, fost ofițer de poliție, nu înțelege de ce polițiștii nu l-au monitorizat mai atent pe bărbat, mai ales că nu e la primul act violent: ”Din punctul meu de vedere, polițiștii trebuiau să fie foarte aplecați sau foarte aplicați asupra lui, cum vreți să considerați. Nu e un caz izolat”. Se pare că în toate cazurile victimele și-au retras în cele din urmă plângerile.

ADVERTISEMENT
Tags: