Life

Datoriile imense pe care le are Mircea Badea! Vedeta Antena 3, rezultate deplorabile în afaceri

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, pare să nu fie tocmai abil când vine vorba de afacerile sale, firmele pe care le administrează reușind să strângă datorii serioase în ultima perioadă.
26.03.2022 | 12:00
Datoriile imense pe care le are Mircea Badea Vedeta Antena 3 rezultate deplorabile in afaceri
Vedeta Antena 3, Mircea Badea, an greu în afaceri. Firmele lui au adunat datorii considerabile / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea este, fără îndoială, plătit regește de Antena 3, acolo unde, de ani buni deja, reușește să facă show la fiecare intervenție televizată. Dar, chiar dacă nu se poate plânge de bani, Mircea Badea nu se poate lăuda că se pricepe prea mult la domeniul afacerilor, iar mărturie stă situația financiară a firmelor pe care le administrează.

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, an greu în afaceri

Mircea Badea este administratorul mai multor firme ale familiei pe care, de altfel, le deține alături de rudele sale. Din păcate pentru vedeta Antenei 3, ultimul an fiscal raportat nu a fost unul în care să primească vești bune când a venit vorba de profit sau de cifra de afaceri.

ADVERTISEMENT

Conform raportărilor făcute către ANAF și consultate de FANATIK, una dintre firmele lui Mircea Badea, Badea Districom, care are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, a avut un an dezastruos.

Mai exact, cifra de afaceri raportată a fost de 2 (doi) lei! Profitul, evident, a fost unul negativ. Peste 7.800 de lei au fost anunțați ca pierdere în contabilitatea companiei administrate de Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Profitul negativ al firmei a devenit însă, pentru Mircea Badea, o obișnuință. Această companie a vedetei TV nu a mai înregistrat profit din anul 2016, pierderile fiind însă mici, în jurul a 2.000 de euro anual.

Cea de-a doua firmă administrată de vedeta Antena 3, Editura Badea SRL, unde Mircea Badea deține 10%, restul fiind în portofoliul familiei sale și care se ocupă cu editarea cărților scrise de mama prezentatorului TV, Mariana, o cunoscută profesoară de limba română, nu a dus-o nici ea prea bine.

ADVERTISEMENT

Astfel, cifra de afaceri a firmei a fost de aproximativ 82.000 de lei, în scădere cu mai mult decât jumătate față de anul anterior, iar profitul de aproape 15.500 de lei, în scădere cu 82%.

Firmele lui Mircea Badea au adunat datorii serioase

Dacă cifra de afaceri și profitul obținut de cele două firme administrate de Mircea Badea au fost cât se poate de proaste, situația financiară a companiilor la care este implicată vedeta Antenei 3 pare să fie și mai dificilă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform raportărilor făcute către ANAF, Badea Districom a adunat o datorie de 296.269 de lei (aproximativ 60.000 de euro), iar Editura Badea, principala afacere a familiei, a ajuns să bifeze, la acest capitol,  475.602 lei (peste 95.000 de euro).

Adică, conform bilanțului, firmele lui Mircea Badea au datorii de aproximativ 150.000 de euro, o sumă departe de a fi de neglijat, cu atât mai mult cu cât, de ani buni, datoriile contabile ale companiilor cresc constant.

Mircea Badea face bani serioși la pariuri

Dacă firmele par să aibă pierderi, Mircea Badea este departe de a duce însă lipsă de bani. Una dintre cele mai bine plătite vedete din Antena 3, Mircea Badea încasează, lunar, câteva mii de euro pentru prestațiile pe care le are în fața camerelor de luat vederi.

Veniturile sale sunt completate, așa cum recunoștea, în nenumărate rânduri, chiar în cadrul emisiunilor pe care le prezintă, și de banii veniți de la casele de pariuri. E adevărat, Mircea Badea a avut și pierderi serioase, dar, de cele mai multe ori vorbește despre reușitele sale, unele de-a dreptul impresionante, sumele pariate și, apoi, înmulțite de cotele pariurilor, fiind impresionante.

De altfel, în ultima perioadă, Mircea Badea a început să și propună ponturi pentru pariuri, iar de multe ori pare că se și pricepe, mai ales la fotbal, chiar dacă nu ocolește nici subiectele legate de sportul său favorit, boxul.

ADVERTISEMENT