Sport

David Beckham, cadou impresionant la nunta fiului său! Le-a dăruit mirilor un automobil de epocă

Legendarul David Beckham a ținut să impresioneze la nunta fiului său Brooklyn cu actriţa Nicola Peltz și le-a oferit mirilor cadou un automobil de epocă.
11.04.2022 | 22:50
David Beckham cadou impresionant la nunta fiului sau Lea daruit mirilor un automobil de epoca
Legendarul David Beckham a ținut să impresioneze la nunta fiului său Brooklyn cu actriţa Nicola Peltz și le-a oferit mirilor cadou un automobil de epocă. Sursă foto: aol.co.uk
ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc în weekend, în complexul de lux al tatălui miresei, situat în Palm Beach, Florida, iar costurile s-au ridicat la 3,5 milioane de dolari.

Cadou de poveste din partea lui David Beckham la nunta fiului său

Publicația Evening Standard a dezvăluit că fostul internaţional englez David Beckham le-a făcut cadou de nuntă fiului său Brooklyn şi actriţei Nicola Peltz un automobil Jaguar de epocă în valoare 500.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Maşina Jaguar XK140 de epocă a fost complet restaurată, modernizată şi motorul a fost înlocuit cu unul electric. Automobilul de două locuri, de culoare albastru deschis, are un interior crem deschis restaurat şi reciclat.

David Beckham a comandat vehiculul personalizat de la compania Lunaz, care are sediul în Silverstone, în Marea Britanie. El este şi investitor în companie. Fostul căpitan al naționalei Angliei nu a putut rezista să încerce maşina, astfel că el şi soţia sa Victoria au folosit-o pentru a-şi face intrarea la nunta din Palm Beach.

ADVERTISEMENT

”Creând acest Jaguar XK140 frumos şi electrificat, suntem onoraţi să facem o legătură între viaţa profesională a lui David Beckham, unde este un investitor în Lunaz şi viaţa de familie.

Această maşină remarcabilă este cadoul perfect pentru fiul său Brooklyn şi nora lui, Nicola, în ziua nunţii lor. Din toate punctele de vedere, această maşină clasică electrică extraordinară de la Lunaz simbolizează un viitor strălucit şi pozitiv”, a declarat David Lorenz, fondatorul şi președintele Lunaz.

ADVERTISEMENT

Invitați de seamă la nunta din Palm Beach

Fiul său cel mare, Brooklyn (23 de ani), și noua lui soție au fost văzuți a doua zi după nuntă conducând automobilul primit cadoul de la fostul fotbalist. Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani, este fiica mogulul imobiliar și investitorul american Nelson Peltz.

Pe lista de 300 de invitați de la evenimentul din weekend s-au regăsit cele mai mari staruri ale lumii, printre care Gordon Ramsay, Serena Williams, actrița Eva Longoria, Marc Anthony, Natalia Bryant, precum și Michael Bay și M Night Shyamalan.

ADVERTISEMENT

În timp ce Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt în mod clar îndrăgostiți unul de celălalt, se spune că ei au luat în considerare sfaturile apropiaților și au semnat un contract prenupțial.

ADVERTISEMENT