Sport

David Miculescu a răbufnit după golul înscris în FCSB – UTA 4-0: “Cât trebuie să dureze ca să te adaptezi la o echipă?”

FCSB a început ca din tun 2024. Cu 4 goluri înscrise contra celor de la UTA, echipa patronată de Gigi Becali s-a distanțat la 11 puncte de rivalele Rapid și CFR Cluj.
23.01.2024 | 00:02
David Miculescu a rabufnit dupa golul inscris in FCSB  UTA 40 Cat trebuie sa dureze ca sa te adaptezi la o echipa
David Miculescu a rabufnit dupa primul sau gol din 2024. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu le-a dat nici o șansă celor de la UTA în meciul de debut al anului 2024. Bucureștenii s-au impus cu 4-0 într-un meci în care Darius Olaru a reușit să înscrie de 3 ori. Golul 4 al formației lui Gigi Becali a fost înscris de David Miculescu.

David Miculescu a început 2024 cu dreptul

“Suntem foarte bucuroși pentru această victorie, mai ales că celelalte echipe s-au încurcat, în special CFR. Sunt bucuros că am marcat, chiar dacă nu am jucat din prima; sper ca toți cei care intră să joace cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Eu asta îmi doresc mereu, dacă intru titular sau de pe bancă, să dau tot ce am mai bun. Nu știu ce au ei, noi avem foarte mulți jucători foarte buni, chiar și Coman, chiar dacă nu a fost astăzi, cine a intrat în locul lui nu s-a simțit lipsa, dar vorbim de Coman, care ne-a ajutat foarte mult.

Nu vreau să vorbesc despre ce urmează, că nu e bine; sperăm să jucăm bine meci de meci. A fost un sentiment plăcut că am înscris, chiar dacă a fost contra fostei echipe, așa este în fotbal.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă gândesc la suma care a fost dată pe mine, nu e vorba doar de bani, e vorba de oamenii care au avut încredere în mine, și sper să nu dezamăgesc. Nu vreau să am scuze; este fotbal, cât trebuie să dureze să te adaptezi la o echipă? Poate nu a fost anul meu.

Înainte de fiecare meci, avem o scurtă ședință cu două minute înainte să ieșim, iar bucuria din timpul meciului a fost pe moment, așa a fost să fie. Noi sperăm să păstrăm și tradiția și scorul”, a declarat David Miculescu.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu după FCSB – UTA 4-0: „Îmi lipsește încrederea în mine”

În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la 42 de goluri înscrise și la +22 la adevăr. Echipa pregătită de Charalambous are cel mai puternic atac din Superliga și se află la 11 puncte față de rivalele Rapid și CFR Cluj. Dacă giuleștenii au câștigat primul meci al anului, clujenii au pierdut la Botoșani și au forțat demiterea lui Mandorlini.

“Am făcut o pregătire foarte bună. Legăm victoriile și e foarte bine! Ăsta e planul nostru înainte de fiecare meci, să-l câștigăm și să dăm ce avem mai bun. Intrăm pe teren și dăm gol! Am mai spus. Îmi fac treaba oriunde joc, pe orice poziție joc, și sper să o fac cât mai bine. Mi-am propus să-mi ajut echipa și să câștigăm campionatul, că nu am mai luat titlul de atât timp

ADVERTISEMENT

Sunt perioade și perioade. Azi ești cel mai bun, mâine poți să fii jos. Muncesc la antrenament și încerc să dau totul pe teren. Îmi lipsește încrederea în mine. Cu goluri, poate o pasă de gol, vine și încrederea.

E foarte bine, suntem la 11 puncte de locul doi. De când sunt eu aici nu a mia fost niciodată această distanță. Puteam să avem mai multe. Avem o echipă foarte bună. Nu cred că e o întâmplare asta”, a declarat Octavian Popescu.

FCSB a punctat și la capitolul debuturi. Luis Phelipe a fost titular în echipa patronată de Gigi Becali și a jucat toate cele 90 de minute. Baba Alhassan a intrat pe teren ultimele 15 minute în locul lui Octavian Popescu. Miculescu, Compagno și Pantea au fost ceilalți 3 jucători intrați după pauza în echipa celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB