News

De 1 iunie, Marcel Ciolacu rememorează momente din copilărie: ”Frații mei mă trimiteau după sifoane sau să duc gunoiul”

Miercuri, 1 iunie, de Ziua Copilului, Marcel Ciolacu a rememorat momente din copilăria sa. Liderul PSD își amintește cum frații săi mai mari îl trimiteau după sifoane sau să ducă gunoiul.
01.06.2022 | 14:51
De 1 iunie Marcel Ciolacu rememoreaza momente din copilarie Fratii mei ma trimiteau dupa sifoane sau sa duc gunoiul
Marcel Ciolacu dezvăluie momente din copilărie: ”Frații mai mari mă trimiteau după sifoane și să duc gunoiul”. Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de 1 iunie, politicienii români au vorbit despre momentele trăite în copilărie.

Marcel Ciolacu dezvăluie momente din copilărie: ”Frații mai mari mă trimiteau după sifoane și să duc gunoiul”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a vorbit miercuri, cu ocazia zilei de 1 iunie, despre copilăria sa. Liderul PSD a dezvăluit că, fiind cel mai mic dintre frați, era trimis ”după sifoane și pâine”.

”La 1 iunie, la sărbători, ne strângeam cu toții, frații, eu am fost cel mai mic, cel pe care îl trimiteau după sifoane și pâine și să ducă gunoiul, dar mi-a trecut”, a spus Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Întrebat de jurnaliști care sunt cele mai plăcute amintiri din copilărie, liderul PSD a răspuns: ”Am mai multe, dar cea mai frumoasă a fost când m-a luat tatăl meu la aerodrom și m-a dus în primul avion”.

Marcel Ciolacu s-a simțit pentru câteva minute copil, miercuri, la Parlament. Într-o postare pe Facebook, politicianul spune că s-a dat pe trotinetă.

ADVERTISEMENT

”Parlamentul este azi un imens teren de joacă pentru copii! Este atât de frumos și reconfortant să îi vezi pe cei mici în locul celor mari care sunt în celelalte zile ale anului.

M-am simțit extraordinar printre copii și printre jocurile copilăriei. Și da, am încercat și trotineta. Mă mai dau. La mulți ani, tuturor copiilor!”, a scris președintele social-democrat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, despre ce ar trebui să facă politicienii pentru copiii din România

În dialogul cu presa adunată la Parlament, liderul PSD a vorbit și despre ce ar trebui să facă politicienii pentru copiii din România.

”Sperăm să fim niște politicieni mai buni și să ne aplecăm mai mult, mai ales pentru copii și să dezvoltăm serviciile.

ADVERTISEMENT

Toată lumea vorbește că avem o scădere demografică. Nu vom putea crește doar cu alocații. România trebuie să își dezvolte serviciile ca oamenii să fie încurajați să aibă mai mulți copii”, a mai spus Ciolacu.

ADVERTISEMENT